Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Technische tekening van de keuken maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: technische tekening van de keuken maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: technische tekening van de keuken maken

Technische tekening van de keuken maken

Voor een nieuwbouw woning dienen we spoedig de technische tekening van de keuken met daarin aansluitpunten van alle leidingen aan te leveren. Echter, willen we nog niet de keuze maken voor één betreffende leverancier. Daarom zou ik graag een technische tekening gemaakt willen hebben voor de opstelling zoals die reeds is opgemaakt. Het betreft een L-opstelling 2. 4 m x 3. 5 m met kookeiland 1. 8 m x 0. 9 m. Ik verneem graag de kosten van de tekening.

Elektra en waterleiding aanpassen in de keuken

Voor de bouwvakvakantie 2018 verwachten wij de sleutel te ontvangen van een nieuwbouwwoning in Culemborg. Voordat de keuken geïnstalleerd kan worden moeten elektra en waterleidingen aangepast worden. Graag zou ik voor deze werkzaamheden een vrijblijvende offerte ontvangen. In de bijlage de technische tekening met de GWL-aansluitingen zoals wij die opgeleverd krijgen (let op tekening is gespiegeld). Ook in de bijlage de situatietekening van de begane grond. Verder ook in de bijlage een sketch-up van de keuken die wij laten plaatsen. Werkzaamheden: - Op de korte muur zijn de meeste GWL-aansluitingen. Gas gebruiken wij niet en dient afgestopt te worden. Stukadoor zal de muur afwerken. - Een aantal elektra aansluitingen (voor het keukenapparatuur) dienen verlegd te worden naar de juiste punten. Hiervoor dient er in de muur sleuven gefreesd te worden (naar het raam) om vervolgens naar de juiste plaats om te leggen. Voor het raam komen keukenkasten. Ook langs de muur aan de lange zijde komen kasten. Leiding hoeft daardoor niet per se in de muur weggewerkt te worden. - Water aansluiting dient ook verplaatst te worden, vergelijkbaar met situatie hierboven. - Boven het schiereiland komt een afzuigkap onder voorbehoud van recirculatie. Vlakbij in het plafond zit een lichtpunt. Mijn idee is om deze te gebruiken als elektra punt mocht dit mogelijk zijn. Hierover ontvangen wij graag uw professionele mening. Mocht een elektrapunt niet mogelijk zijn op deze manier, dan dient er op een andere manier elektra te worden aangelegd. - Tevens dienen er 3 tot 4 WCD aangesloten te worden in de keuken. 2x aan beide zijden van het aanrechtblad bij het raam. 1 of 2 bij het schiereiland (in de lange muur). Ter informatie - Er is een kruipruimte onder de vloer. - Op de vloer komt vloerverwarming. De aannemer heeft aangegeven dat boren in de vloer niet mogelijk is. Wellicht dat dit wel mogelijk is in de trapkast.

Technische tekening van de keuken maken

We hebben een nieuwbouw appartement gekocht en de deadline voor de bouwtechnische behoeften van de keuken is reeds overschreden. We weten hoe de keuken er uit moet zien, maar weten nog niet bij wie we deze gaan kopen. We hebben dus met enige spoed (voor 9 februari) een technische tekening nodig, zodat het leidingwerk op de juiste plaats komt.

Leidingsschema voor nieuwe keuken uitvoeren

Voor onze nieuwbouwwoning hebben wij op korte termijn voor de aannemer een professionele technische tekening nodig. De keukenopstelling, een plattegrond woning en aansluitwaarden van de apparaat zijn uiteraard bekend. Het gaat om een L-keuken schiereiland met drie losse hoge kasten (tekeningen op aanvraag).

Technische tekening van de keuken maken

We hebben een nieuwbouwhuis gekocht en hiervoor een keuken ontworpen. Nu heeft de aannemer een technische tekening nodig voor het plaatsen van leidingen, elektra, gas, etc. Bij IKEA hebben we een keuken ontworpen welke we t.z.t. willen gaan plaatsen, en zouden graag met behulp van dit ontwerp een technische tekening willen verkrijgen. De tekening moet aan een aantal eisen voldoen en onder andere aansluitingen voor vaatwasser, koelkast, combimagnetron en keramische kookplaat bevatten. Bouwtekening en ontwerp van keuken zullen beschikbaar zijn. De klus heeft wel haast, 10 juli moeten we een technische tekening aanleveren.

Technische keukentekening laten maken

Voor een nieuwbouwproject heb ik een technische keukentekening nodig. Ik moet de tekeningen binnen nu en een week overhandigen aan de aannemer vanwege de bouw van mijn prefab woning in Amsterdam. Over twee jaar wordt de woning opgeleverd. In de bijlage vindt u een tekening van het appartement en de keuken waar we een technische tekening van nodig hebben.

Technische keukentekening laten maken

Ik wil zelf een keuken maken maar heb hulp nodig bij het maken van een technische tekening. Ik een schets van hoe de keuken en de maatvoering ervan. De keuken bestaat uit een vast gedeelte tegen de muur en een kookeiland.

Wijzigingen leidingwerk nieuwe keukenwand en tussenwand

Nieuwe keuken heeft aansluitingen op andere plaatsen (omleggen) inclusief krachtstroom voor het inductiekoken. De technische tekening van de keukenboer is aanwezig. Ook water moet worden omgelegd. Daarnaast is tussenwand met ingewerkte schuifdeuren geplaatst, de stopcontacten en lichtschakelaar nog aansluiten. Graag op korte termijn.

Technische tekening maken voor keuken

We hebben uiterlijk maandag of dinsdag een technische tekening nodig voor onze nieuwbouwwoning omdat we er met keukenleveranciers nog niet uit zijn gekomen. We hebben de indeling en apparatuur beschikbaar. Ben benieuwd of er iemand is die dit op zn korte termijn tegen ene kleine vergoeding gedaan kan krijgen. Uiterlijk 2 mei nodig.

Nieuwe keuken installeren

Wij hebben onlangs een nieuwe keuken aangeschaft en graag willen wij weten wat het ongeveer zal gaan kosten als wij deze door u laten plaatsen en installeren. In de keuken komen de volgende apparaten: - Afzuigkap; - Quooker; - Kookplaat (inductie); - Vaatwasser; - Koelkast; - Combi-magnetron; - Oven. Ook zouden er nog wat dingen afgewerkt moeten worden, dit betreft een ingebouwde kastenwand en een verlaagd plafond waarin een afzuigkap gemonteerd moet worden evenals 4 spotjes welke wij aanleveren. De afvoer van de afzuigkap gaat via het plafond naar buiten toe (komt een sleuf in het plafond welke de aannemer maakt). De kastenwand komt tegen een muur van ongeveer 248 cm breed en 231.50 cm hoog, de keuken die tegen de wand aan komt is 240 cm breed, 220 cm hoog en 60 cm diep. Het eiland wat geplaatst moet worden is 270 cm breed bij 120 cm en het verlaagd plafond zou de afmeting van 240 cm krijgen. Als u beter en/of goedkope suggesties heeft dan vernemen wij dit graag. De afwerking moet in de kleur wit zijn (mat), het liefst gewoon straks dus gespoten zou het mooist zijn, ook als u daar suggesties over heeft vernemen wij dit graag. De leverweek van de keuken staat ingepland voor week 10 van 2017, wellicht wordt dit later aangezien de bouw vertraging kan oplopen maar dan informeren wij u tijdig. De foto's van de keuken/technische tekening mail ik graag door. Graag ontvang ik een prijsopgave, mocht u nog vragen hebben dan kunt u mij mailen.

Partners

Partners van Casius