Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Spoelbak laten frezen in een aanrechtblad? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: spoelbak laten frezen in een aanrechtblad. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: spoelbak laten frezen in een aanrechtblad

Spoelbak laten frezen in een aanrechtblad

Ik wil graag een aanrechtblad kopen bij de Praxis. Alleen is het infrezen voor een spoelbak niet zo makkelijk en wil ik dit graag laten doen. Wat gaat mij dit kosten?

Verschillende klussen in de keuken

Ik wil graag een nieuwe spoelbak (49 cm breed), kraan en gaskookplaat (75 cm breed) in een nieuw kunststof keukenblad laten frezen, het verplaatsen van een afzuigkap inclusief elektra en er moet een gat geboord worden, 3 x keukenkastjes installeren en inbouw oven installeren en gas aansluiten. Wat zijn de kosten hiervoor en op welke termijn kan dit gebeuren?

Spoelbak in een keukenblad frezen

Ik was benieuwd of iemand is die een spoelbak in kan frezen voor ons. Het nieuwe werkblad en spoelbak halen we zelf, een kunststof blad.

RVS spoelbak in een keukenblad frezen

Graag een spoelbak in het aanrechtblad laten frezen 37x40 blad is 186 standaard tevens een gat maken voor een inductieplaat 29cmx 52cm

Spoelbak in een IKEA werkblad laten frezen

Wij hebben een nieuwe IKEA-keuken geplaatst. Na levering van het werkblad bleek dat IKEA is vergeten om de spoelbak in ons werkblad te frezen, zodat dan de bovenzijde van de spoelbak gelijk loopt met het werkblad. Als we het werkblad terugbrengen naar IKEA zijn we het 4 weken kwijt, dus dat is geen optie. We zijn nu op zoek naar een vakman die op korte termijn tijd heeft om de spoelbak in te frezen. Het is een gelamineerd blad. We horen graag wat de kosten zijn.

Sparingen in een aanrechtblad frezen

Ik wil aanrechtblad laten infrezen voor zowel mijn spoelbak als voor mij kookplaat.

RVS spoelbak in een keukenblad laten frezen

Mijn aanrecht blad is verkeerd ingekort. Ik wil dus een nieuw aanrechtblad laten plaatsen. De oude spoelbak moet in het nieuwe aanrechtblad worden geplaatst door middel van infrezen. Ik ben opzoek naar iemand die dat infrezen kan doen voor mijn nieuwe aanrechtblad. Het gaat om een dood normale spoelbak. Zie foto. Deze loopt gelijk met het aanrechtblad. Deze was dus in het oude aanrechtblad ingefreesd.

Gaten in keukenblad frezen en het blad plaatsen

Rvs spoelbak in een massief houten (40 mm) keukenblad frezen. Gat tbv kraan boren. Gat tbv gaskookplaat boren. Het betreft een hoekkeuken. Er zijn twee keukenbladen die in de hoek passend moet worden gemaakt en 1 blad dient 115 cm ingekort te worden. Het blad moet hierna ook nog bevestigd worden aan de kastjes.

RVS spoelbak in een keukenblad frezen

Ik wil een 1.5 vlakinbouw spoelbak uit laten frezen en laten plaatsen in een houten aanrechtblad met kunststof coating. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Wasbak infrezen in een keukenblad

Daar wij een keukenblad willen kopen bij Gamma is onze vraag: kan er ook een reeds bestaande spoelbak worden ingefreesd en wat zijn daarvan de kosten? Ook zie ik in de advertentie werkbladen met de maat iets meer dan 2600 wij hebben nodig een hoekwerkblad met de maten 3400 x 1800 is dit mogelijk. En wat zijn de totale kosten van blad en frezen. Vriendelijke groet.

Partners

Partners van Casius