Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

SPOED Spoelbak infrezen in kunststof werkblad beide aanwezig? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: sPOED Spoelbak infrezen in kunststof werkblad beide aanwezig. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: sPOED Spoelbak infrezen in kunststof werkblad beide aanwezig

SPOED: Spoelbak infrezen in kunststof werkblad, beide aanwezig

In een nieuw geleverd kunststof werkblad komt een spoelbak, waarvoor de frezing in het werkblad gemaakt dient te worden. Keukenmontage vindt al plaats, vandaar enige spoed gevraagd. dit kan bij onze showroom, en het liefst bij de klant thuis.

Vlakke spoelbak infrezen in keukenblad

Spoed: vlakke spoelbak infrezen in keukenblad. Een geperst blad, gelamineerd.

Keuken plaatsen

Ik wil met spoed een nieuwe keuken laten monteren. Mijn oude keuken is al weggehaald en de nieuwe is al geleverd. Het gaat om een recht keukenblok met bovenkastjes, een aanrechtblad met geïntegreerde spoelbak en kraan, een oven, gaskookplaat, koelkast en afzuigkap. Degene die mijn keuken zou monteren is door omstandigheden daar niet toe in staat. Wij kan mij op korte termijn uit de nood helpen?

Kookplaat en spoelbak aansluiten in de keuken

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en zijn nu op zoek naar iemand die (met spoed) de inductie-kookplaat kan aansluiten. Wij hebben nog geen perilex stekker en kabels voor de kookplaat.

IKEA keukens laten plaatsen

Met spoed gezocht een monteur voor 6x keuken plaatsen in studentenwoningen. De keukens zijn 2.40 meter lang en zien er allemaal hetzelfde uit. Leidingwerk ligt op de juiste plek. De keukens zijn voorzien van vaatwasser, 4-pits gasstel, koelkast met vriesvak, oven en spoelbak met kraan. Uitvoering binnen twee weken.

Montage keukenmeubel en aanrechtblad

Ik krijg een nieuwe keuken van de woningbouwvereniging maar wil zelf een hoekkastje plaatsen en een ander aanrechtblad. Het zijn er twee, ze worden aan elkaar gemaakt, hout, ongeveer 3.5-4 meter en een spoelbak. Is er iemand die me met spoed daarbij kan helpen? Liefst al dit weekend of de week daarop.

Heb een keuken gekocht bij IKEA. Alle ...

Heb een keuken gekocht bij IKEA. Alle materiaal is in huis, oude keuken verwijderd. Heb zelf de nieuwe kasten in elkaar geschroefd. Leidingwerk op juiste plaatsen gemaakt. Voldoende groepen / electriciteitspunten beschikbaar gemaakt. Zoek met spoed, doch uiterlijk volgende week, iemand die de keuken kan plaatsen en afwerken. Het gaat om: onder- en bovenkasten plaatsen / op achterwand = gipsplaat monteren, werkblad & zij- en achterwand plaatsen, kraan & spoelbak aansluiten, gaskookplaat plaatsen / in blad zagen / aansluiten, inbouwvaatwasser (onderbouw) & koelkast (tussenbouw) plaatsen en aansluiten, afzuigkap installeren, verlichting (spotjes) tegen de bovenkasten plaatsen en aansluiten, geheel afwerken d.w.z. plint plaatsen en boven / zijkant dicht maken. Hoor het graag! Groeten,