Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Sparing maken voor een inductieplaat? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: sparing maken voor een inductieplaat. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: sparing maken voor een inductieplaat

Sparing maken voor een inductieplaat

Sparing van kookplaat aanpassen van 530 x 480 naar 750 x 490 mm. Materiaal van het blad composiet heeft een diameter van 12 mm. De positie in het kookeiland rondom bereikbaar.

Sparing maken voor een inductieplaat

Ik wil een 80 of 90 cm brede inductiekookplaat plaatsen. Hiervoor dient dan het composiet keukenblad te worden verzaagd. Is dit mogelijk?

Aanrechtblad op maat maken en plaatsen

Ik heb een aanrechtblad gekocht met een kunststof afwerklaag. Ik wil het blad laten installeren in mijn U-vormige keuken. Het oude blad moet verwijderd worden en het nieuwe in 3 delen op maat gemaakt en geplaatst. Er moet een sparing voor de gootsteen in worden gemaakt en voor een gaskookplaat. Ik laat deze graag vakkundig monteren. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Composiet werkbladen op maat maken

Ik heb diverse composiet antraciet bladen opgekocht met zijpanelen en zou deze graag op de juiste maat willen laten maken. Hieronder de maten van de bladen en zoals ze moeten gaan worden. Eilandblad met inductie kookplaat: - 2.80 x 1.00 meter moet verzaagd worden naar 1.80 x 1.00 meter op de zaagkant een rand maken van 6 centimeter en in het midden van het blad een sparing voor een inductieplaat (exacte maatvoering volgt) Het reststuk ga ik gebruiken als werkblad voor in de badkamer. Badkamerblad (reststuk): - deze moet een diepte krijgen van 64 centimeter - de overige +/-36 centimeter wordt gebruikt als opstaande achterwand, hiervoor dient de bovenzijde en de linkerzijde gezoet te worden. Ook worden er 2 wastafels op geplaatst hiervoor 2 sparingen opnemen in het hart van het blad met 2 kraangaten (exacte maatvoering volgt). Werkblad met spoelbak: heeft al de juiste maatvoering. 2 zij stollen voor eilandblad: 1 zijde is de juiste maatvoering en juist afgewerkt het andere blad dient aangepast te worden. - Aan 1 zijde dient een rand gemaakt te worden van 6 centimeter en de binnen zijde (zichtkant plint onderzijde) dient een stuk van 20 centimeter geplaatst te worden. 2 opvul stroken voor werkblad met spoelbak: Van het restmateriaal wat wordt bijgeleverd graag 2 stroken maken; - hoogte 88 centimeter breedte 4 centimeter zichtkant links 12 centimeter diep - hoogte 88 centimeter breedte 4 centimeter zichtkant rechts 12 centimeter diep. Ik hoop dat ik alles duidelijk hebt uitgelegd. Graag ontvang ik van u een prijsopgave voor de bovenstaande werkzaamheden. Kunt u het blad/de bladen eventueel komen halen?

Nieuwe kookplaat in een granieten blad frezen

In een keuken wil ik een nieuwe kookplaat plaatsen (deze moet nog aangeschaft worden, maar de maat hangt mede af van de mogelijkheden en kosten voor het vergroten van het gat). De huidige sparing is ongeveer 56 cm breed maar ik zou een bredere kookplaat willen plaatsen, zodat ik wat meer ruimte heb voor grote pannen. Het blad is van 2 cm graniet met een rand van ongeveer 4 cm. Tevens wil ik voor een nieuw geplaatst keukeneiland en los kastje twee composiet werkbladen laten maken en plaatsen, afmetingen ongeveer 2260 x 870 mm (rondom afwerkrand ongeveer 4 cm dik) en 835 x 440 mm (afwerkrand aan twee korte en één lange zijde, 4 cm dik). Kleur composiet zandkleurig met een "korreltje" erin, graag monsters/fotomateriaal ter beoordeling. Graag ontvang ik een uitgespecificeerde offerte voor bovengenoemde werkzaamheden

Betonnen werkbladen maken

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het leveren en aanbrengen van betonnen werkblad in de keuken. Het gaat hier om de volgende afmetingen; 1 x 300 bij 600 mm, 1 x 2100 bij 600 mm met sparing voor spoelbak en een eiland van 900 bij 1800 mm met eventueel ook de wangen in beton. De dikte is afhankelijk van wat de keukenkasten kunnen hebben en daarom graag jullie advies.

Gat voor de kookplaat groter maken

Ik wil in mijn granieten keukenblad een sparing laten maken voor mijn kookplaat. Het keukenblad is al bevestigd. Graag een indicatie van kosten per mail of telefonisch.

Betonnen aanrecht maken / plaatsen

Het maken en plaatsen van een betonnen aanrechtblad. Lengte 3 a 4 meter. Met 1x een sparing voor een wasbak en als het mogelijk is de gaspitten direct in het blad zetten. Betonkleurig.

Monteren van een kookplaat

Monteren van een nieuwe kookplaat in een bestaande sparing en het aansluiten op een reeds aanwezige bestaande gas en/of geaarde elektra-aansluiting. Inclusief het eventueel groter maken van een bestaande sparing. Exclusief het (ver)leggen van gas- en elektraleidingen. Extra's bewerkingen zoals het maken van een geheel nieuwe sparing kunnen door de vakman uitgevoerd worden maar zijn niet in de richtprijzen inbegrepen.