Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Sparing in een composiet aanrechtblad frezen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: sparing in een composiet aanrechtblad frezen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: sparing in een composiet aanrechtblad frezen

Sparing in een composiet aanrechtblad frezen

Ik ga in mijn bestaande keuken een nieuwe inductieplaat monteren en wil die bij voorkeur verzonken monteren. Ik zoek dus iemand die ter plaatse in een bestaande keuken een groter gat kan zagen en een sponning kan frezen met de afmeting 900 x 560 mm.

Sparing maken voor een inductieplaat

Sparing van kookplaat aanpassen van 530 x 480 naar 750 x 490 mm. Materiaal van het blad composiet heeft een diameter van 12 mm. De positie in het kookeiland rondom bereikbaar.

Sparing maken voor een inductieplaat

Ik wil een 80 of 90 cm brede inductiekookplaat plaatsen. Hiervoor dient dan het composiet keukenblad te worden verzaagd. Is dit mogelijk?

Composiet werkbladen op maat maken

Ik heb diverse composiet antraciet bladen opgekocht met zijpanelen en zou deze graag op de juiste maat willen laten maken. Hieronder de maten van de bladen en zoals ze moeten gaan worden. Eilandblad met inductie kookplaat: - 2.80 x 1.00 meter moet verzaagd worden naar 1.80 x 1.00 meter op de zaagkant een rand maken van 6 centimeter en in het midden van het blad een sparing voor een inductieplaat (exacte maatvoering volgt) Het reststuk ga ik gebruiken als werkblad voor in de badkamer. Badkamerblad (reststuk): - deze moet een diepte krijgen van 64 centimeter - de overige +/-36 centimeter wordt gebruikt als opstaande achterwand, hiervoor dient de bovenzijde en de linkerzijde gezoet te worden. Ook worden er 2 wastafels op geplaatst hiervoor 2 sparingen opnemen in het hart van het blad met 2 kraangaten (exacte maatvoering volgt). Werkblad met spoelbak: heeft al de juiste maatvoering. 2 zij stollen voor eilandblad: 1 zijde is de juiste maatvoering en juist afgewerkt het andere blad dient aangepast te worden. - Aan 1 zijde dient een rand gemaakt te worden van 6 centimeter en de binnen zijde (zichtkant plint onderzijde) dient een stuk van 20 centimeter geplaatst te worden. 2 opvul stroken voor werkblad met spoelbak: Van het restmateriaal wat wordt bijgeleverd graag 2 stroken maken; - hoogte 88 centimeter breedte 4 centimeter zichtkant links 12 centimeter diep - hoogte 88 centimeter breedte 4 centimeter zichtkant rechts 12 centimeter diep. Ik hoop dat ik alles duidelijk hebt uitgelegd. Graag ontvang ik van u een prijsopgave voor de bovenstaande werkzaamheden. Kunt u het blad/de bladen eventueel komen halen?

Nieuwe kookplaat in een granieten blad frezen

In een keuken wil ik een nieuwe kookplaat plaatsen (deze moet nog aangeschaft worden, maar de maat hangt mede af van de mogelijkheden en kosten voor het vergroten van het gat). De huidige sparing is ongeveer 56 cm breed maar ik zou een bredere kookplaat willen plaatsen, zodat ik wat meer ruimte heb voor grote pannen. Het blad is van 2 cm graniet met een rand van ongeveer 4 cm. Tevens wil ik voor een nieuw geplaatst keukeneiland en los kastje twee composiet werkbladen laten maken en plaatsen, afmetingen ongeveer 2260 x 870 mm (rondom afwerkrand ongeveer 4 cm dik) en 835 x 440 mm (afwerkrand aan twee korte en één lange zijde, 4 cm dik). Kleur composiet zandkleurig met een "korreltje" erin, graag monsters/fotomateriaal ter beoordeling. Graag ontvang ik een uitgespecificeerde offerte voor bovengenoemde werkzaamheden