Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Smeg oven repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: smeg oven repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: smeg oven repareren

Smeg oven repareren

Wij hebben een SMEG magnetron/oven het modelnummer is S45MCX2. De ovenfunctie doet het niet naar behoren. De oven bereikt niet de gewenste temperatuur maar blijft ongeveer rond de 100 graden hangen. De magnetron doet het wel naar behoren en de grill functie ook (bereikt wel de juiste temperatuur).

Kortsluiting in Smeg fornuis verhelpen

Mijn Smeg fornuis geeft kortsluiting zodra ik de oven aanzet en de aardlekschakelaar klapt er dan uit. Klok en elektrische ontsteking werken prima. Het fornuis is 2. 5 jaar oud.

Smeg oven repareren

Wij hebben een Smeg furnuis (model SNL 60 MFX-7, het apparaat is eind 2010 aangeschaft.). Deze oven maakt echter kortsluiting nadat deze ongeveer 5-10 minuten aan heeft gestaan met de ovenfunctie aanzet . Dan slaat de aardlekschakelaar eruit. Zonder de ovenfunctie aan te zetten doet bijvoorbeeld het digitale klokje het wel. Kunt u inschatten wat het ongeveer kost om onze oven te repareren?

Ovendeur met glasplaat vervangen

Deur inclusief glasplaat en handvat vervangen (deze is stuk). Het gaat om een Smeg oven fornuis snlp90dx9. Graag wil ik het totaal plaatje aan kosten inclusief alles.

Smeg oven maakt kortsluiting

Onze oven (Smeg SNL61MFX5) zorgt voor kortsluiting als we hem laten voorverwarmen. Na een paar minuten opwarmen valt ie helemaal uit. De ventilator, verlichting en dergelijke werken naar behoren, maar ergens gaat er dus iets mis. Het fornuis is tussen ongeveer 2008 en 2011 gebruikt en stond tot voorkort opgeslagen. We willen er graag achter komen wat het probleem is, of het te repareren is en welke kosten we kunnen verwachten.

SMEG oven laten repareren

SMEG oven brand niet voluit bij hoge temperatuur. Doet alleen waakvlam. Soms stotterende vlam.

Oven van Smeg gasfornuis repareren

De oven van ons Smeg gasfornuis doet het niet meer. Hij begint te blazen zodra je deze aanzet, maar wordt niet warm. Ik ben op zoek naar offertes om deze in de komende 2 weken (voor kerst) te laten maken.

Smeg oven repareren

Van mijn 4 jaar oude smeg fornuis blijft de wokpit niet meer branden. Als ik knop loslaat gaat ie uit. Graag prijsopgave

Smeg gasfornuis laten repareren

Van mijn gasfornuis van het merk Smeg doet de oven het niet. Hoeveel zou het repareren ervan kosten?

Smeg oven met kortsluiting repareren of vervangen

Onze Smeg (inbouw) oven maakt kortsluiting nadat deze ongeveer 5-6 minuten aan heeft gestaan. Is geen nieuwe oven meer en ik weet ook niet het typenummer. Het lijkt als of de oven teveel stroom trekt, vooral als je meer apparaten tegelijk gebruikt. Deze oven heeft wel een aparte groep in de meterkast. Ik wil graag dat iemand de oven komt repareren dan wel vervangen. Ook willen we graag de keukenkraan laten vervangen en een trap hekje laten plaatsen op de bovenverdieping.