Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Smeg oven repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: smeg oven repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: smeg oven repareren

Smeg oven repareren

Wij hebben een Smeg furnuis (model SNL 60 MFX-7, het apparaat is eind 2010 aangeschaft.). Deze oven maakt echter kortsluiting nadat deze ongeveer 5-10 minuten aan heeft gestaan met de ovenfunctie aanzet . Dan slaat de aardlekschakelaar eruit. Zonder de ovenfunctie aan te zetten doet bijvoorbeeld het digitale klokje het wel. Kunt u inschatten wat het ongeveer kost om onze oven te repareren?

Ovendeur met glasplaat vervangen

Deur inclusief glasplaat en handvat vervangen (deze is stuk). Het gaat om een Smeg oven fornuis snlp90dx9. Graag wil ik het totaal plaatje aan kosten inclusief alles.

Smeg oven maakt kortsluiting

Onze oven (Smeg SNL61MFX5) zorgt voor kortsluiting als we hem laten voorverwarmen. Na een paar minuten opwarmen valt ie helemaal uit. De ventilator, verlichting en dergelijke werken naar behoren, maar ergens gaat er dus iets mis. Het fornuis is tussen ongeveer 2008 en 2011 gebruikt en stond tot voorkort opgeslagen. We willen er graag achter komen wat het probleem is, of het te repareren is en welke kosten we kunnen verwachten.

SMEG oven laten repareren

SMEG oven brand niet voluit bij hoge temperatuur. Doet alleen waakvlam. Soms stotterende vlam.

Oven van Smeg gasfornuis repareren

De oven van ons Smeg gasfornuis doet het niet meer. Hij begint te blazen zodra je deze aanzet, maar wordt niet warm. Ik ben op zoek naar offertes om deze in de komende 2 weken (voor kerst) te laten maken.

Smeg oven repareren

Van mijn 4 jaar oude smeg fornuis blijft de wokpit niet meer branden. Als ik knop loslaat gaat ie uit. Graag prijsopgave

Smeg gasfornuis laten repareren

Van mijn gasfornuis van het merk Smeg doet de oven het niet. Hoeveel zou het repareren ervan kosten?

Smeg oven met kortsluiting repareren of vervangen

Onze Smeg (inbouw) oven maakt kortsluiting nadat deze ongeveer 5-6 minuten aan heeft gestaan. Is geen nieuwe oven meer en ik weet ook niet het typenummer. Het lijkt als of de oven teveel stroom trekt, vooral als je meer apparaten tegelijk gebruikt. Deze oven heeft wel een aparte groep in de meterkast. Ik wil graag dat iemand de oven komt repareren dan wel vervangen. Ook willen we graag de keukenkraan laten vervangen en een trap hekje laten plaatsen op de bovenverdieping.

Smeg inbouwoven repareren

Hetelucht (fan)oven en licht werkt niet meer van Smegg inbouwoven 0280x. Oven kan nog wel worden gebruikt (onder, boven warmte, grill). Oven is 10 jaar oud.

Probleem met inbouwkoelkast verhelpen

In een keuken van 13 jaar oud hebben we voor de 3e keer een nieuwe koelkast. Huidige is nu 1 jaar en koelt vanaf het begin ook niet goed. Temperatuur komt amper onder de 12 graden en onderin rond de 16. Veel vocht in de koelkast, moet hem elke dag een paar keer uitdrogen. Hebben duurdere merken koelkast gehad: Siemens, Bauknecht en nu een Smeg. We denken zelf dat het komt door de plaats waar de koelkast is ingebouwd: naast de warme buitenmuur en onder de oven. Maar we zijn op zoek naar een expert die dit probleem kan uitleggen/achterhalen en hopelijk ook kan oplossen. Bestaande koelkast is dus 1 jaar oud.