Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schuren van een houten aanrechtblad en inductiekookplaat plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schuren van een houten aanrechtblad en inductiekookplaat plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schuren van een houten aanrechtblad en inductiekookplaat plaatsen

Aanrechtblad schuren en lakken

Ik wil een bestaand houten keukenblad laten schuren en lakken. Het blad is ca. 4000x1200mm, ca. 100mm dik en er zit een kookplaat en spoelbak met kraan in verwerkt. Op de 2 kopse kanten van het eiland loopt het blad langs de zijkanten naar beneden tot aan de vloer, ca. 900mm hoog. Er zitten geen diepe deuken of krassen in het blad, maar het is wel dringend aan een opknapbeurt toe.

Aanrechtblad schuren en lakken

Ik wil graag mijn houten keukenblad opgeknapt hebben. Waarschijnlijk schuren en oliën. De lengte is circa 550 centimeter en 65 centimeter diep, minus uitsparingen voor kookplaat en wasbak. Ik woon in Rotterdam Noord, vlakbij uitvalswegen. Omdat het een verzekeringszaak is, heb ik een offerte met logo en KvK-nummer nodig (per mail).

Houten aanrechtblad renoveren

Ik wil graag het houten aanrechtblad weer laten schuren en oliën. Er zitten nogal wat zwarte vlekken in. Het blad is circa 2.5 meter lang. Ik zou dus een afspraak willen hebben om offerte te laten maken.

Schuren van een houten aanrechtblad en inductiekookplaat plaatsen

Graag wil ik ons houten keukenblad laten schuren en in de olie/lak laten zetten. Ook zou ik de aanwezige keramische kookplaat willen vervangen door een inductiekookplaat. Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang daarna uw offerte.

Houten aanrechtblad schuren en oliën

Wil graag mijn houten keukenblad opgeknapt hebben. Waarschijnlijk schuren en oliën. Lengte totaal 5,50 meter en 65 cm diep. Omgeving Eindhoven.

Aanrechtblad schuren en lakken

Ons houten aanrechtblad moet opgeknapt worden. Deze heeft veel beschadigingen. Graag laten wij het blad opnieuw schuren en lakken. Het blad is 2.50 lang en 61 cm diep en het zijstuk heeft dezelfde afmetingen.

Houten aanrechtblad renoveren

Het gaat om een U-vormige aanrechtblad van 60 cm diep in 4 delen van 42 cm (naast het fornuis), 104 cm, 133 cm en 127 cm. Er zit nu een houten blad. Ik heb elk half jaar olie erop aangebracht maar sinds de olie veranderd is, ziet het blad er niet meer goed uit. Na twee maanden is hij lelijk en zou hij opnieuw behandeld moeten worden. Nu is ons idee om het blad flink te laten schuren en daarna te laten lakken. Wat zou dat kosten?

Vervangen van keukenapparatuur

Onze keuken krijgt nieuw apparatuur. Een 45CM inbouw vaatwasser, een opbouw spoelbak in plaats van de huidige onderbouw in houten blad, een 90 cm afzuigkap met eventueel afzuigingsgat naar buiten (1,5 meter vanaf buitenmuur), 85 cm opbouw 5 pits gaskookplaat. Apparatuur wordt door ons aangeleverd. Extra werkzaamheden, maar kan ook door anderen worden uitgevoerd: schuren en lakken van houten keukenblad, achterwand glad stucen (2 m2).

Aanrechtblad schuren en oliën

Ons massief houten aanrechtblad (ong. 3 m.) is 14 jaar oud en inmiddels behoorlijk verkleurd en heeft de nodige slijtage plekken. We willen dit graag laten schuren en evt. in de olie zetten. Graag een offerte.

Aanrechtblad schuren en lakken

Wil het houten aanrechtblad laten schuren, beitsen en lakken. Het betreft een u-keuken, 170 x 60 cm + 160 x 60 cm + 90 x 90 cm + 50 x 60 cm en een vensterbank.