Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schouwmodel afzuigkap plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schouwmodel afzuigkap plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schouwmodel afzuigkap plaatsen

Schouwmodel afzuigkap plaatsen

Plaatsen van een afzuigkap, schoumodel.

Schouwafzuigkap monteren

Wij hebben in onze nieuwbouwwoning nog geen afzuigkap en overwegen om er een afzuigkap met schouwmodel te laten monteren aan de wand. Er zit al een afvoerkanaal. We ontvangen graag uw montageprijs.

Afzuigkap in de keuken vervangen

Mijn afzuigkap moet vervangen worden. De oude afzuigkap werkt niet meer en moet eruit gehaald worden en de nieuwe moet er in gezet worden. Het gaat om afzuigkap van Itho/Novy type D 814, ik heb deze afzuigkap al in huis. Gekocht bij Budgetplan via internet. De afzuigkap zit in een schouwmodel, de keuken is een SieMatic keuken.

Kapotte afzuigkap vervangen

Onze afzuigkap is kapot en willen wij laten vervangen. Het gaat om een schouwmodel rvs afzuigkap van 60 cm breed. Ik wil graag een offerte ontvangen voor de levering en montage van een soortgelijke afzuigkap, bijvoorbeeld een eenvoudige Pelgrim. Er moet ook een stuk flexibele afvoerbuis van 60 cm worden geleverd en geïnstalleerd. De bestaande afzuigkap moet verwijderd en afgevoerd worden. Er is al een stopcontact en afvoer naar buiten op de juiste plek aanwezig. Ik nodig bedrijven die op heel korte termijn tijd hebben voor deze klus graag uit om een offerte uit te brengen.

Afzuigkap installeren

Van onze afzuigkap - schouwmodel - is de motor stuk. Hij moet dus van de muur af en de nieuwe afzuigkap die we hebben gekocht moet gemonteerd.

Afzuigkap ophangen

Ik wil een afzuigkap schouwmodel laten hangen in mijn keuken. De oude afzuigkap is al verwijderd.

Recirculatie afzuigkap ophangen

Het betreft een Etna afzuigkap die ophangen moet worden in de keuken. De afzuigkap is 60 cm breed en heeft een schouwmodel, maar is vlak aan de achterkant. Graag ontvang ik een indicatie per email.

Motorloze afzuigkap installeren

Mijn motorloze afzuigkap is stuk en ben dus toe aan een nieuwe. Ik ben op zoek naar iemand die deze voor mij kan installeren en tevens de oude te verwijderen. Het gaat om een schouwmodel van 60 cm breed en minimaal 88 cm hoog. Een vrijblijvende opgave van de kosten zie ik graag tegemoet. Levering van de afzuigkap in overleg.

Motorloze afzuigkap laten vervangen

Mijn motorloze afzuigkap is stuk en ben dus toe aan een nieuwe. Ik ben op zoek naar iemand die deze voor mij kan installeren en tevens de oude te verwijderen. Het gaat om een schouwmodel van 60 cm breed en minimaal 88 cm hoog. Een vrijblijvende opgave van de kosten zie ik graag tegemoet.

Afzuigkap monteren

Bestelde afzuigkap schouwmodel ETNA T4404 TRVS, breedte 60 cm. plaatsen. Vandaag bij Karwei Nieuwegein besteld, verwachte levering dinsdag 12/2/2013. Vervangen van bestaande afzuigkap.