Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Scholtes afzuigkap repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: scholtes afzuigkap repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: scholtes afzuigkap repareren

Scholtes afzuigkap repareren

Mijn afzuigkap van Scholtes doet het niet meer. Het was al een tijdje 'zoeken' om het contact te kunnen laten maken en er leek sprake van een los contact bij het aandoen. Het gaat om het eerste knopje/niveau.... als hij eenmaal aan was, was het geen probleem hem harder te zetten. Het aankrijgen was al tijdje even lastig. Nu gaat hij helemaal niet meer aan.

Scholtes afzuigkap repareren

Huurwoning met Scholtes afzuigkap. Hij heeft het 4-5 maanden gedaan. Twee standen waarvan de lage stand het eerste niks meer deed. De hoge stand zoog nog matig en toen ook niet meer. Als ik probeerde de afzuigkap aan te zetten was er na een paar seconden kortsluiting. Nu doet het helemaal niks meer, alleen het licht werkt nog. De buis van de afzuigkap gaat via de keukenkast het plafond in. Ik zit op de begane grond van een appartementen complex, dus ik weet niet waar de buis eindigt. Verhuurder zegt dat ik het zelf moet repareren.