Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Scharnieren van een keukenkast repareren of vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: scharnieren van een keukenkast repareren of vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: scharnieren van een keukenkast repareren of vervangen

Scharnieren van een keukenkast repareren of vervangen

Van 1 keuken kastje is het scharnier ( Blum 75. 155) defect. Zoek vakman om een nieuwe te plaatsen. Eventueel beide scharnieren van dit kastje vernieuwen. Tevens het opnieuw stellen van alle keukenkasten. 8 stuks

Scharnieren op paneel keukenkast monteren

Mijn inbouwkoelkast is vervangen door een losse koelkast. Nu moeten er 3 scharnieren op het paneel moeten worden geplaatst, zodat de oude plaats van de inbouwkoelkast als kast dienst kan doen. De hoogte is ongeveer 1.20 meter. Dus benodigd: 3 scharnieren en montage.

Scharnieren van een keukenkast repareren of vervangen

Wij hebben in onze keuken een vrij zware kastdeur die slecht sluit. De deur is 100 cm hoog en 60 cm breed en heeft 2 scharnieren. Wij laten die scharnieren graag herstellen of vervangen.

Scharnieren van een keukenkast repareren of vervangen

Ik heb in mijn keuken een inbouwkoelkast, die ik niet meer volledig kan sluiten. De scharnieren van het keukenfront op de koelkast werken niet goed en wil ik daarom laten repareren of vervangen. Ik maak hiervoor graag een afspraak. U kunt mij een email sturen met beschikbare tijden voor een afspraak, ik zal daar altijd op reageren. Anders kunt u in de avonduren telefonisch een afspraak maken. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Keukenkast frontjes schilderen

8 keukenkast deuren, 4 ladefronten en 2 panelen zijn nu voorzien van een fineerlaag. Deze laag begint los te laten. Ik wil graag het fineer laten verwijderen en de deuren, fronten en panelen in een andere kleur laten spuiten of schilderen. De huidige scharnieren en handgrepen blijven behouden. Totale oppervlakte is ongeveer 3.5 m2.

Keukenkast met gebroken scharnieren repareren

Keukenkast scharnieren is gebroken (kastdeur van de ingebouwde koelkast)

Scharnier bevestigen op een keukenkast

Een van de scharnieren van onze keukenkast is los geraakt. De plank waarin het scharnier zat, is met Formica bedekt spaanplaat. Het scharnier is nog in orde, maar kan ik niet bevestigen. Ik zoek iemand die dat wil doen en ontvang graag een raming van de te verwachten kosten (incl. voorrijkosten).

Miele keukenscharnieren en afvalbak vervangen

Ik wil in een keukenkast (onder) nieuwe scharnieren en een nieuwe afvalbak laten plaatsen.

Scharnierenset voor keukenkast vervangen

Ik zoek iemand voor de montage van Blum liftdeur scharnieren voor een keukenkastje.

Keukenkast repareren en kraan vervangen

Klus betreft het vervangen van een nieuwe keukenkraan (incl. leveren daarvan) + het vervangen (en levering) van een tweetal scharnieren van keukenkast deuren (bij inbouwkoelkast). Voorafgaand aan een prijsopgave / offerte is het wellicht wenselijk om eerst te komen kijken. Dat kan in overleg.