Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schade lekkage keuken opnemen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schade lekkage keuken opnemen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schade lekkage keuken opnemen

Schade lekkage keuken opnemen

Wij hebben 1 maart een woning gekocht na de verkoop van de woning zijn wij er achter komen dat de keukenkraan al enige tijd lekte en aangezien de spoelbak niet verzonken was in het aanrecht of afgekit was en afgebroken beugels had is het water het aanrecht blad in gelopen. Wij willen dat op de inboelverzekering van de verkopende partij verhalen en hebben hiervoor een goede offerte nodig zodat wij het kunnen laten maken door aannemer.

Waterschade aan een keukenkastje herstellen

Na lekkage keukenkraan is er waterschade aan het keukenkastje. De achterkant (rand van hardboard alleen), onderkant en zijkant van de kast zijn beschadigd. Delen of de hele vervangen? Graag uw advies en offerte. De keuken zat er al in dat we het huis kochten en we weten niet welk merk het is. Hij zal circa 14 jaar oud zijn. De schade moet aangemeld worden bij de verzekeraar.

Aanrechtblok vervangen

Vanwege waterlekkage in het aanrechtblok moet dat vervangen worden je voelt en ziet de schade. Alle delen van de kastjes zijn opgezet door de lekkage. Het is een standaard blok: drie deurs en twee laden en kleur wit. Kunt u het nieuwe keukenblok mee aanbieden? Vooraf wil ik graag weten wat de kosten zijn.

Schade aan keukenkastjes herstellen

Ik zou graag mijn keukenkastjes willen laten vervangen doordat er sprake is geweest van een lekkage. Door de lekkage is er vocht in de muren/het huis gekomen. Hierdoor laat de lijmlaag van de lamineerlaag volledig los. Graag zou ik hier een prijsindicatie van willen en de evt. Opties/modellen die beschikbaar zijn.

Schade aan keukenkastjes herstellen

Ik heb lekkage gekregen door een lekkende kraan en lekkende afvoer aan mijn keukenblok onderaan het wastafel. Hierdoor zijn de vier keukenkasten door waterlekkage beschadigd. Er moeten waarschijnlijk deels of geheel nieuwe kasten geplaatst worden. Bijgesloten doe ik u toekomen de foto's ervan. Wat gaat het me kosten om het te herstellen of te vervangen? De verzekering wil eerst de offerte zien.

Herstel van waterschade aan een keukenkastje

Door lekkage van de kraan van de vaatwasser is schade ontstaan aan een keukenkastje. Het betreft hier een zogeheten roterend pannenkastje, waarvan de bodem is gaan uitzetten. De deurtjes van het kastje gaan nu niet soepel meer over de bodem.

Herstelwerk in een keuken met waterschade

Door lekkage bij de buren is er in onze keuken schade ontstaan op de wand en aan de keuken. Voor de verzekering hebben we een herstelofferte nodig. Hierna dient de vakman de werkzaamheden uit te voeren. Bereikbaarheid via telefoon is ZEER beperkt.

Schade door een lekkende boiler

Wegens lekkage door extra boiler onder wasbak in keuken aantal dingen aan vervanging toe. Wegens verzekering enige spoed vereist voor offerte

Waterschade in de keuken

Wij hebben waterschade in de keuken. Dit komt door lekkage in de afvoerbuis. De afvoerbuis is gerepareerd. Wij zoeken nu een bedrijf dat een schatting kan maken van de schade. Er is schade aan de muur en de tegels van de vloer komen los. Ik wil dit graag zo snel mogelijk laten uitvoeren.

Keuken repareren na lekkage

Na lekkage van de boiler is er schade aan de keuken ontstaan. Er moet een plank in de kast vervangen worden (ruimte uitzagen voor de nieuwe boiler) en de gehele onderplint moet vervangen worden (ruimte uitzagen voor plintverwarming). ­ca. 2. 40m Werkzaamheden kunnnen worden uitgevoerd na reparatie vloer.