Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Repareren van een keramische kookplaat? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: repareren van een keramische kookplaat. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: repareren van een keramische kookplaat

Keramische kookplaat repareren

Wij hebben een Scholtes keramische kookplaat waar van de rechter zijde voor en achter het niet doet. Dat is gekomen omdat de stroom eraf is geweest. Ik wil dit graag laten repareren.

Repareren van een keramische kookplaat

Onze Scholtes kookplaat heeft waterschade. Door een lekkage is hier veel water op gekomen gedurende een nacht. Wij zijn benieuwd hoeveel het kost om deze te laten repareren.

Repareren van een keramische kookplaat

Onze keramische kookplaat van Scott Ceran heeft een grote barst over de hele lengte. Ik denk dat de hele glasplaat moet worden vervangen. De twee rechter pitten geven een foutmelding en werken nu niet (waarschijnlijk vanwege de kapotte plaat).

Repareren van een keramische kookplaat

De kookplaat is van 2010. Nu gaat, bij het aanzetten, direct al de grote zone rechtsvoor al voluit verwarmen en is niet meer te regelen. De andere 3 zones werken gewoon normaal. Ik heb de stekker er al uitgehaald en weer erin gezet (reset), maar dat helpt niet. Graag opgave wat de reparatie gaat kosten. Siemens ET645TE11E

Leveren en installeren tweedehands keramische kookplaat

Mijn keramische Atag kookplaat is meer dan 10 jaar oud; één van de pitten doet het niet meer. Ik zoek iemand die dat kan repareren (Atag zegt de onderdelen niet meer te hebben). Als dat niet kan dan wil ik graag een tweedehands of goedkope nieuwe kookplaat geïnstalleerd zien. Gaat om een plaat van 50 x 89 cm.

Boretti oven repareren

Ik heb een oude 90cm boretti fornuis (14 jaar) waarbij het warmtespiraal (boven) is bezweken. Ook is de keramische plaat gekrast (oppervlakte krassen) en op een aantal plaatsen licht versleten. Als laatste is er bij de overndeur een roestplek waar de verf is afgebladderd. Ik wil graag de optie van reparatie onderzoeken. Dus: spiraal repareren/vervangen, keramische plaat polijsten, roestplekje wegwerken

Keramische kookplaat repareren

Wij hebben een BOSCH NKT625DEU / 2 kookplaat waarbij 1 ' pit' niet meer werkt.

Keramische kookplaat repareren of vervangen

Reparatie glasplaat keramische kookplaat. Merk: Ariston Type: VL 04S. 1 Onderdeel + reparatiekosten. Vervanging defecte keramische kookplaat door nieuw. Uit -en inbouw kosten. Kosten vergelijkbaar vervangbaar type kookplaat.

Reparatie keramische kookplaat

Ik heb een Etna keramische kookplaat. Door een ongeluk is er een barst ingekomen. Dit zo mogelijk repareren of anders kookplaat vervangen. Eerst offerte voor de verzekering, daarna uitvoering.

Het repareren c.q vervangen van een ...

Het repareren c.q vervangen van een keramische kookplaat. Een van de vijf kookzones is onbruikbaar. Type AEG , afm. 80x 60. Deze wordt bediend door draaiknoppen aan de voorzijde en is een combinatie met een inbouw oven . Kookzones zijn met restwarmte indicatie.