Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Diverse reparaties keuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: diverse reparaties keuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: diverse reparaties keuken

Spoelbak in de keuken vervangen

Composiet aanrechtblad heeft vierkante composiet spoelbak / gootsteen die lekt. Reparaties hebben niet voldoende geholpen. De spoelbak moet vervangen worden door een RVS spoelbak. De maat van de spoelbak is afwijkend, net niet vierkant.

Plinten vervangen en reparaties in de keuken

We hebben een nieuwe inbouw vaatwasser gekocht waardoor de bestaande plint niet goed meer past. Deze willen we derhalve vervangen. Betreft hoogglans plinten voor een hoekkeuken. Maten: circa 230 cm lang bij 21 cm hoog en 150 cm lang bij 21 cm hoog. Graag een offerte inclusief materialen.

Kleine reparaties in de keuken

- van de pelgrim oven valt de onderstrip er steeds af - de bovenkant van de koker van de afzuigkap zit los - de koelkastdeur lijkt niet goed waterpas te zijn, waardoor er steeds veel vocht in staat

Reparaties in de keuken

Wij willen enkele klussen laten uitvoeren in onze keuken. We hebben een keukenfrontje waarvan de folielaag bol is gaan staan. We willen dit laten repareren of het deurtje laten spuiten of vervangen. Verder willen we een zeep dispenser en de verlichting van de afzuigkap laten repareren.

Diverse reparaties in de keuken

Ik wil graag enkele reparatieklussen in de keuken laten verzorgen. Het mechaniek van onze carrouselkast werkt niet goed meer. Daardoor hangen de deurtjes schuin en kunnen niet meer rond draaien. Verder hebben wij een Siemens afzuigkap die moet worden nagezien. Na het inschakelen duurt het lang voordat deze begint te werken.

Diverse reparaties keuken

1) Bevestiging van keukendeur die uit zijwand is 'gesprongen' door tegen openstaande kast te lopen. Zijwand bij bevestiginspunt beschadigd. Deur nog intact maar moet opnieuw worden bevestigd 2. Loopwerp afvalemmers onderspoelbak achter deur verbogen en moet mogelijk worden vervangen 3. Herstel van gebarsten plint op zichtpunt in keuken 4. Draaiwerk carrouselkast nazien. 5. Deuren opnieuw afstellen.

Onderdelen in een keuken herstellen

Ik wil graag enkele reparaties in mijn keuken laten uitvoeren: 1) Bevestiging van keukendeur die uit de zijwand is 'gesprongen' door tegen de openstaande kast te lopen. De zijwand is bij het bevestigingspunt beschadigd. De deur is nog intact maar moet opnieuw worden bevestigd. 2. Loopwerk afvalemmers onderspoelbak achter deur verbogen en moet mogelijk worden vervangen 3. Herstel van gebarsten plint op zichtpunt in keuken 4. Draaiwerk carrousel kast nazien. 5. Keukenkast deuren opnieuw afstellen.

Reparaties in keuken

In mijn keuken hangt de diepvries kast half los van de binnen kast, de deur van de ombouw hangt los, verschillende lades schuiven niet goed dus dit wil ik ook graag gerepareerd hebben. Voor in de badkamer laat ik graag 3 planken leveren en plaatsen van ongeveer 80 centimeter met een led verlichting in de onderste plank.

Keuken reparaties

We hebben 3 issues: 1. Halogeenspots van de afzuigkap doen het niet meer, alle 4, waarschijnlijk de transformator; 2. Gasfornuis gaat vaak niet aan, blijft niet branden, het gaat om een inbouwplaat van Siemens; 3. We willen kastdeurtjes weer netjes afgesteld hebben, het gaat om ongeveer 5 kastdeurtjes. Kunt u een offerte hiervoor sturen?

Reparaties aan keuken uitvoeren

Wij zouden graag een offerte ontvangen tot het uitvoeren van de volgende werkzaamheden. Onze huidige onder de plint Cooker is kapot, graag een prijsaanbieding voor het verwijderen van de huidige, en het leveren en werkend opleveren van een nieuwe Cooker, merk en type in overleg. Alle aansluitingen zijn reeds aanwezig. Onze afvoer van de keuken gootsteen lekt, gaarne alle O ringen vervangen en e.e.a. weer lekdicht opleveren. De overstort van onze close inn (kastmodel) dient vervangen te worden, de flexibele slang sluit niet meer voldoende aan op de afvoer. De lamp in onze inbouw combi oven is defect en dient vervangen te worden.