Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het realiseren van afzuiging vanuit de keuken naar buiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het realiseren van afzuiging vanuit de keuken naar buiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het realiseren van afzuiging vanuit de keuken naar buiten

Het realiseren van afzuiging vanuit de keuken naar buiten

Ik zoek een aannemer die een aantal klussen kan uitvoeren in mijn keuken. Het gaat om: -het boren van het gat in de gevel -het aanleggen van de afvoerbuis -het vervangen van de afzuigkap indien nodig -het bouwen van een koof (ongeveer 6 meter) / verlaagd plafond met spotjes over de afvoerbuis Dit moet plaatsvinden op de begane grond van de woning.

Koof kookeiland realiseren

Ik wil een koof boven kook schiereiland met afzuiging erin 190x 95.

Afzuiging in de keuken aanpassen

De afzuiging van de keuken in de serre wil ik aanpassen van afvoer grootte van 10 mm naar de grootte 16 mm, en een nieuwe afvoer op het platte dak van de serre maken en de afwerking van het plafond in de serre realiseren.

Huidige keuken is gelegen in aanbouw aan ...

Huidige keuken is gelegen in aanbouw aan achterzijde woning. Wens is om uitbouw te realiseren en buitenmuur keuken (houten pui) open te werken om zo met de uitbouw een ruimte te maken (leefkeuken). Er moet een raam gemaakt worden boven het bestaande keukenblad. Uitbouw kent veel raampartijen. Betonnen plafond, stenen binnenmuur (nu nog buitenmuur), weinig lood te gieten, wel stucwerk en isolatie nodig. Tegelvloer zal opnw moeten worden gelegd, incl vloerverw. er moet een verlichtingsplan komen; ook een lichtstraat in 't dak, bij verwarming door 2 designrad, cooker nodig, luxe afwerking, degelijk materiaal, coffee maker, kookeiland met afzuiging.