Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Quooker installeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: quooker installeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: quooker installeren

Installeren quooker flex

Ik wil graag een quooker flex laten installeren, inclusief het verwijderen van de huidige mengkraan. Er is een warmwaterleiding aanwezig. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

Quooker installeren

Wij zouden graag een Quooker met boiler laten installeren in onze bestaande keuken. Wat betekent dat er een gat in het keukenblad geboord moet worden en het aansluiten op water en stroom.

Keukenblad en kastje aanpassen en Quooker installeren

1) De gaskookplaat en de oven verwijderen. 2) Granieten keukenblad op maat zagen en afwerken, zodat een fornuis van 90 cm breed er tussen past. 3) Naastliggend kastje in de breedte aanpassen. Deze wordt ongeveer 5 cm smaller (laden en deurtje hoeven niet aangepast te worden). 4) Quooker installeren onder wasbakken.

Keukenapparatuur vervangen en installeren

Ik heb nieuwe keukenapparatuur gekocht en wil deze graag in laten bouwen. De vaatwasser, combimagnetron en de gaskookplaat moet worden vervangen. Tevens moet de bestaand kraan eraf, en moet er een Quooker geplaatst worden. Alle aansluitingen, water, elektra en gas zijn aanwezig.

Nieuwe keuken installeren

Wij hebben onlangs een nieuwe keuken aangeschaft en graag willen wij weten wat het ongeveer zal gaan kosten als wij deze door u laten plaatsen en installeren. In de keuken komen de volgende apparaten: - Afzuigkap; - Quooker; - Kookplaat (inductie); - Vaatwasser; - Koelkast; - Combi-magnetron; - Oven. Ook zouden er nog wat dingen afgewerkt moeten worden, dit betreft een ingebouwde kastenwand en een verlaagd plafond waarin een afzuigkap gemonteerd moet worden evenals 4 spotjes welke wij aanleveren. De afvoer van de afzuigkap gaat via het plafond naar buiten toe (komt een sleuf in het plafond welke de aannemer maakt). De kastenwand komt tegen een muur van ongeveer 248 cm breed en 231.50 cm hoog, de keuken die tegen de wand aan komt is 240 cm breed, 220 cm hoog en 60 cm diep. Het eiland wat geplaatst moet worden is 270 cm breed bij 120 cm en het verlaagd plafond zou de afmeting van 240 cm krijgen. Als u beter en/of goedkope suggesties heeft dan vernemen wij dit graag. De afwerking moet in de kleur wit zijn (mat), het liefst gewoon straks dus gespoten zou het mooist zijn, ook als u daar suggesties over heeft vernemen wij dit graag. De leverweek van de keuken staat ingepland voor week 10 van 2017, wellicht wordt dit later aangezien de bouw vertraging kan oplopen maar dan informeren wij u tijdig. De foto's van de keuken/technische tekening mail ik graag door. Graag ontvang ik een prijsopgave, mocht u nog vragen hebben dan kunt u mij mailen.

Quooker installeren en groepenkast bijplaatsen

Er moet een Quooker aangesloten worden in plaats van de bestaande kraan. Verder moet er een combioven aangesloten worden en waarschijnlijk moet er een nieuwe groep in de meterkast bijgemaakt worden. Ook moet het kastdeurtje aangepast worden.

Keuken laten renoveren

Het betreft een hoekkeuken. Wij willen de deurtjes, ladefronten en het vaatwaspaneel vervangen, een Quooker fusion plaatsen, een nieuw gas-op-glas kookplaat (met wok) laten installeren, 2 lichtpunten vervangen, plafond laten afwerken bij de afzuigkap, de plint laten vastzetten. En de kitranden laten vernieuwen.

Voor- en nawerk bij installatie keuken

Klant heeft een keuken aangekocht voor een nieuwe woning. De keuken zal op 4 juli 2013 geleverd worden en op 5 juli 2013 geïnstalleerd. Ter voorbereiding op de plaatsing van de keuken dienen de volgende zaken verzorgd te worden: - Gas en waterleidingen verleggen. Afvoerleidingen mogelijk verplaatsen. - 2 extra elektragroepen bijplaatsen (mogelijk meer). - Wandcontactdozen verplaatsen en aarden. Na plaatsing van de keuken dienen de volgende zaken verzorgd te worden: - Betegelen achterwand boven aanrecht (3m2). - Keukenapparatuur installeren, te weten: boiler ten behoeve van Quooker, oven en vaatwasser.