Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Quooker combi met fusion round rvs kraan? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: quooker combi met fusion round rvs kraan. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: quooker combi met fusion round rvs kraan

Quooker combi+ met fusion round rvs kraan

Quooker combi+ met fusion round rvs kraan Monteren Quooker met combi + boiler in bestaande moderne keuken. De keuken is gereed voor instalatie.

Plaatsen Quooker in de keuken

Plaatsen van een Quoocker Combi + Fusion Round Chroom kraan. Boiler ophangen aan de hand van een ophang beugel Quooker. Geen extra groep nodig omdat er gebruik gemaakt wordt van de Quooker energie verdeler.

Quooker installeren

Montage quooker flex rvs met combi + boiler en cube reservoir 5 in-1 kraan in de keuken. Graag ontvang ik een offerte hiervoor.

Quooker plaatsen Flex Cube Combi +

Ik wil in mijn bestaande keuken een Quooker plaatsen. Het gaat om de Flex Cube Combi +.

Nieuwe keuken installeren

Wij hebben onlangs een nieuwe keuken aangeschaft en graag willen wij weten wat het ongeveer zal gaan kosten als wij deze door u laten plaatsen en installeren. In de keuken komen de volgende apparaten: - Afzuigkap; - Quooker; - Kookplaat (inductie); - Vaatwasser; - Koelkast; - Combi-magnetron; - Oven. Ook zouden er nog wat dingen afgewerkt moeten worden, dit betreft een ingebouwde kastenwand en een verlaagd plafond waarin een afzuigkap gemonteerd moet worden evenals 4 spotjes welke wij aanleveren. De afvoer van de afzuigkap gaat via het plafond naar buiten toe (komt een sleuf in het plafond welke de aannemer maakt). De kastenwand komt tegen een muur van ongeveer 248 cm breed en 231.50 cm hoog, de keuken die tegen de wand aan komt is 240 cm breed, 220 cm hoog en 60 cm diep. Het eiland wat geplaatst moet worden is 270 cm breed bij 120 cm en het verlaagd plafond zou de afmeting van 240 cm krijgen. Als u beter en/of goedkope suggesties heeft dan vernemen wij dit graag. De afwerking moet in de kleur wit zijn (mat), het liefst gewoon straks dus gespoten zou het mooist zijn, ook als u daar suggesties over heeft vernemen wij dit graag. De leverweek van de keuken staat ingepland voor week 10 van 2017, wellicht wordt dit later aangezien de bouw vertraging kan oplopen maar dan informeren wij u tijdig. De foto's van de keuken/technische tekening mail ik graag door. Graag ontvang ik een prijsopgave, mocht u nog vragen hebben dan kunt u mij mailen.

Keuken in een nieuwbouwhuis plaatsen

We hebben een keuken gekocht welke naar verwachting in oktober / november 2016 in ons nieuwbouwhuis moet worden geplaatst. Het betreft een hoekkeuken met diverse apparatuur, waaronder een koelkast, diepvries, combi oven-stoom, combi oven-magnetron en vaatwasser van Bosch en daarnaast gaat het om de montage van een inductiekookplaat Bora Basic recirculatie en Quooker Combi 2. 2 Fusion square 3-1 kraan. We zoeken een vakman die secuur werkt en ervaring heeft met het monteren/plaatsen van moderne keukens inclusief bovenstaande apparatuur. Er word met de bouw rekening gehouden met het leidingplan en de elektra, hier hoeven geen aanpassingen meer ingemaakt te worden met het plaatsen en aansluiten van de keuken en apparatuur.

Keuken demonteren en monteren

I.v.m. met waterschade dient de keuken gedemonteerd te worden en daarna weer gemonteerd te worden. Het gaat om een kookeiland en een gedeelte tegen de muur. Kookeiland is ongeveer 3 meter zo ook het gedeelte aan de muur. Het betreft een keuken met de volgende apparatuur: Oven/combi magnetron, koelkast, vriezer, vaatwasser, Quooker en inductieplaten. Graag hoor ik z.s.m. wat de kosten hiervan zullen zijn. De werkzaamheden aan de vloer zullen een aantal dagen in beslag nemen en de keuken kan niet in de woning blijven tijdens deze werkzaamheden. Er is een lift aanwezig, ik woon op de vierde verdieping. De offerte moet naar de verzekeraar toe voor goedkeuring. Kunt u per mail een offerte afgeven?

Installatie keuken

Installatie nieuwe keuken (géén IKEA) met plaatsen apparatuur zijnde stoomoven, combimagnetronoven, afwasmachine, kookplaat, afzuigkap en combi quooker. De keuken is L-vormig en is 3.70 x 4.60 meter. Het meeste komt op zelfde plaats, kookplaat verschuift een halve meter, de afzuigkap ook. Granieten blad wordt al geplaatst door het bedrijf die het levert.

in november willen wij onze inductie ...

in november willen wij onze inductie kookplaat, spoelbak, kraan, combi-quooker, koelvrieskast, steamer, magnetron en afzuigkap ingebouwd hebben in ons nieuwbouwhuis. De keuken wordt half november geplaatst, excl apparatuur en aansluitingen. Het werkblad is van 4cm dik eiken. Apparatuur kopen we zelf in.