Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plaatsing en levering ingebouwde koelkast in keukenblok? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plaatsing en levering ingebouwde koelkast in keukenblok. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plaatsing en levering ingebouwde koelkast in keukenblok

Leidingwerk klaarmaken voor plaatsing keuken

We krijgen een keuken en daarvoor moet de waterleiding, gasleiding en denk ook extra elektra worden aangelegd. De warm/koud water moet iets naar beneden, gas moet eventueel ingefreezd worden. 1 extra stopcontact, er komt ook een ledverlichting, hier is een outlet voor nodig. In de bijlage heb ik een foto van hoe de keuken er nu uitziet, maar we gaan de tegels nog wel weghalen. Ook in de bijlage het advies van de keuken leverancier. We hebben ook redelijk snel iemand nodig, levering keuken is laatste week november.

Plaatsing en levering ingebouwde koelkast in keukenblok

Ik wil een koelkast ingebouwd hebben in een bestaande keuken op de plaats waar nu een kastje zit. Het is de bedoeling dat de keukenkasten hetzelfde blijven maar dat er een koelkast in gemonteerd wordt. Er is geen elektra aanwezig, dit zal ook gelegd moeten worden. Dus eerst situatie bekijken dan koelkast bestellen en inbouwen De afmetingen van het kastje zijn 116 x 60 voor de buitenkant dus 57 x 116 binnenkant

Spoelbak vervangen in een granieten aanrechtblad

Gaarne offerte voor levering en plaatsing van spoelbak met korf in bestaande composiet aanrechtblad.

Aanrechtblad van betonciré maken

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en wij verwachten dat die tussen half en eind november zal worden opgeleverd. Graag ontvangen wij een prijsindicatie voor de levering en plaatsing van een keukenblad in betonciré. Het betreft een eiland met uitsparingen voor een kraan, wasbak (eventueel mag de wasbak ook in betonciré afhankelijk van het prijsverschil), kookplaat en in 1 van de zijkanten/staanders (het blad mag doorlopen tot op de grond) een uitsparing voor een dubbel stopcontact. De maten zijn 110 diep x 292 breed (inclusief breedte van de staanders) x 93 hoog (inclusief dikte blad van 6 cm). De keuken zelf komt van Ikea en wordt nog aangeschaft. Het zou gaan om plaatsing begin december.

Dekton keukenblad aanbrengen

Wij hebben een bod uitgebracht op een nieuwe woning waarvan wij op 1 juni de sleutel zullen krijgen. Graag ontvang ik een prijsindicatie voor een matzwarte Dekton keukenblad voor onze nieuwe keuken. Het gaat om een kookeiland (220 x 100 centimeter) en een werkblad in onze inbouwkastenwand (80 x 60 centimeter). Bij het kookeiland moet een uitsparing in het blad voor een wasbak (40 x 40 centimeter) en een inductieplaat (75 x 50 centimeter) komen. Het betreft een offerte aanvraag voor de levering en plaatsing van het keukenblad, uitvoering is eind juni gewenst.

Oxford keuken laten monteren

Ik wil de keuken Oxford kopen bij jullie en laten plaatsen ik wil graag een offerte hebben van keuken Oxford met plaatsing en levering.

Keukenapparatuur leveren en vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor de levering en plaatsing voor onderstaand apparatuur in de keuken: - Reparatie apothekerskast. - Levering en plaatsing nieuwe koel-vries-combinatie. - Levering en plaatsing nieuwe vaatwasser. - Levering en plaatsing gasstel.

Keukenblok in een kantoor plaatsen

Op onze kantoorverdieping moet een keuken worden geplaatst. Het gaat om 5 kastjes van 60 cm breed, waarvan 1 hoge kast. Er moet een blad met een wasbak op. In de hoge kast moet een magnetron geplaatst worden. Verder moet er een afzuigkap en een koel/vrieskast worden geplaatst. We staan open voor een totaalaanbieding, voor zowel de levering als de plaatsing. Het mag bijvoorbeeld ook een leuke IKEA-keuken zijn. Door de eigenaar van het kantoorpand worden alle aansluitingen van het elektra, het water en de riolering verzorg. Ik ontvang graag zo spoedig mogelijk een aanbieding, zodat ik die kan voorleggen aan het MT. De garderobe op de tekening is overigens komen te vervallen. zsm / klein bedrijf / voorleggen MT

Beschadigde spoelbak vervangen

De spoelbak in onze keuken isonherstelbaar beschadigd. We willen deze vervangen. Ik heb contact gehad met de verzekeringsmaatschappij, maar de schade is niet verzekerd. Het gaat om een Franke Kubus KBXDe spoelbak is een vlakbouw spoelbak en is ingelegd in een composiet aanrechtblad. In geval jullie dit kunnen vervangen, zou ik graag van u een kostenopgave voor levering van de spoelbak, verwijderen van de oude, plaatsing en aansluiting op de afvoer van de nieuwe spoelbak ontvangen.

Nieuw keukenblad monteren

Het betreft de levering en plaatsing van een nieuw multiplex keukenblad voor een bestaande keuken van 3.42 x 4 x 0.6 meter. Hierin wil ik een uitsparing voor een kookplaat, een wasbak en een kraan. Ik heb de voorkeur voor een zwart keukenblad met een wit spikkeltje.