Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Pelgrim Novecento fornuis laten repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pelgrim Novecento fornuis laten repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pelgrim Novecento fornuis laten repareren

Pelgrim Novecento fornuis laten repareren

Het gaat om het Pelgrim (Novecento) fornuis. Gasstel doet het naar behoren. De oven is defect. Controlelampje (activering) gaat uit nadat de oven wordt ingeschakeld.

Pelgrim Novecento laten repareren

Ik heb een Pelgrim novecento gasfornuis met oven. Het gasfornuis doet het nog prima, maar de oven gaat niet meer aan. Ik denk n zekering defect, want de elektrische lampjes reageren ook niet meer om de oven te kunnen bedienen. Graag verneem ik wat de kosten hiervan zijn.

Deur van een Pelgrim Novecento gasfornuis repareren

Ovendeur van Pelgrim Novecento sluit al een paar jaar niet goed. Dit schijnt een bekend probleem te zijn met dit type.

Gasfornuis Pelgrim Novecento repareren

Onze oven lijkt niet goed warm te worden en het knopje van het klokje lijkt af te zijn gebroken.

Pelgrim Novecento oven repareren

1) De ovendeur sluit niet meer (bij het bijna dicht gaan van de deur is er geen veerdruk meer merkbaar). 2) Bij het uitdraaien van de temperatuurknop oven ontstaat kortsluiting, waardoor aardlekschakelaar uit slaat. typenummer: TBF9020RVS, serienummer: 1651300

Pelgrim Novecento gasfornuis repareren

Van mijn Pelgrim TBF 9020 fornuis is de drukknop van de elektrische ontsteking van de gaspitten door ondeskundig gebruik in zijn geheel naar binnen gedrukt. Ik kan er niet goed bij om te zien of er verder iets defect is. Ik heb het vermoeden dat de bevestiging van de drukknop in het binnenplaatwerk van de oven is gebroken.

Pelgrim Novecento oven repareren

Ik heb een pelgrim novecento. De oven warmt niet goed op.

Lawaai in Pelgrim Novecento tegen gaan

Ik zou graag van het harde geluid van de klok van mijn pelgrim novecento afkomen

Pelgrim Novecento gasfornuis repareren

Typenummer TBF 9020. Een aantal draaiknoppen voor het gas moeten vervangen worden, die zijn defect. De deur van de oven sluit niet goed meer, het scharnier blokkeert. Dat moet waarschijnlijk vervangen worden. Er is lichte gaslekkage ergens in het fornuis, die moet verholpen worden. De klok maakt veel te veel lawaai. We zouden graag weer een geluidloze klok hebben.

Pelgrim Novecento gasfornuis repareren

Wij zijn in het bezit van een gasfornuis van het merk ' Pelgrim Novecento' type nummer TBF920. Het probleem is dat de ovendeur niet goed sluit. Hij blijft een beetje openhangen, waardoor er veel warmte verloren gaat tijdens het gebruik van de oven. Wij zijn dus op zoek naar iemand die de ovendeur kan monteren, zodat deze weer goed sluit. Alvast zeer bedankt voor uw reactie.