Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Pannencarrousel in keuken laten repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: pannencarrousel in keuken laten repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: pannencarrousel in keuken laten repareren

Pannencarrousel in keuken laten repareren

Het ene deurtje is hangt er los bij

Pannencarrousel repareren of vervangen

Wij hebben sedert het jaar 2001 een Alno keuken met daarin een pannencarroussel waarvan je de metalen deur moet indrukken, voordat je hem kunt draaien. Het draaimechanisme werkt niet goed meer en de deur loopt aan terwijl je hem alleen nog moeizaam kunt ronddraaien. Het lijkt of er iets tussen is gevallen. Gaarne offerte voor reparatie.

Pannencarrousel repareren of vervangen

Ons pannenkastje/carrousel is kapot. Er zit een wit frontje op. Het kastje zit in een hoek (uiteraard?). Wat kost het om hier een nieuwe in te zetten. Kan dat overigens zonder de hele keuken uit elkaar te halen? Op maat gemaakte keuken

Pannencarrousel in keuken laten repareren

We hebben een hoekcarroussel in onze keuken van 7 jaar oud, die normaal ronddraait. Deze draait niet normaal meer en de 2 sluitdeurtjes sluiten ook niet meer goed, ze hangen een beetje scheef aan het draai systeem. Ik denk dat er een nieuw draaisysteem in moet. Wat gaat dit me kosten, incl. voorrijkosten?

Pannencarrousel repareren

De pannencarrousel van mijn keuken is defect. De armpjes waarmee de vergrendeling zou moeten functioneren zijn afgebroken. Mijn vraag is nu of iemand dit zou kunnen repareren of vervangen door een nieuwe.

Pannencarrousel repareren

Wij hebben een Keller keuken van 1996 type Delano. Van de draaicaroussel is het asje met de twee lagertjes eraan kapot. Dit zit onderin gemonteerd. Wie heeft dit onderdeel nog liggen en kan de carrousel weer in elkaar zetten.