Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ontsteking van het gasfornuis repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ontsteking van het gasfornuis repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ontsteking van het gasfornuis repareren

Elektrische ontsteking van gasfornuis repareren

Er een gaspit waarvan de ontsteking het niet meer doet, (merk Etna). Daarnaast zit de keukenkraan wat los en moet even aangedraaid worden; ik ben er net niet sterk genoeg voor. Graag hoor ik welke onkosten (inclusief ontsteker en BTW) ik kan verwachten en op welke termijn het gerepareerd kan worden. Graag offerte mailen. Alvast erg

Ontsteking van het gasfornuis repareren

De elektrische oven vd SMEGG werkt wel nog maar de elektrische ontsteking van de gasbranders niet meer. Verder werkt de afzuigkap wel nog maar de lampen branden niet meer. Misschien is hier een gecombineerd elektrische storing?

Ontsteking repareren van een Boretti gasfornuis

Ons boretti fornuis met 5 pitten is al diverse jaren oud. De ontstekingen haperen of doen het niet meer. Ook de bimetaaltjes reageren erg langzaam. Ik zou graag deze ontstekers en bimetaaltjes willen laten vervangen.

Fratelli onofri gasfornuis repareren

De elektrische ontsteking van 2 van de gaspitten van mijn Fratelli Onofri oven werkt niet meer.

Ontsteking van het gasfornuis repareren

Gasfornuis maakt een tikkend geluid, de automatische ontsteker doet het niet meer deze zou ik graag willen laten repareren/vervangen. Fornuis is van ATAG, 6-pitter 3 jaar oud. Graag totale kosten inclusief bijvoorbeeld voorrijkosten.

Elektische ontsteking Smeg gasfornuis repareren

Een van de pitten van ons Smeg gasfornuis van 9 jaar oud springt niet meer aan. De elektrische vonkontsteking blijft knetteren en heb ik inmiddels uitgeschakeld. Ik wil dit laten repareren en hoor graag vooraf wat de kosten zijn.

Boretti gasfornuis repareren

De ontsteking van de pitten werkt niet meer goed en de scharnier van de ovendeur is kapot.

Bosch Solitaire gasfornuis repareren

Defect aan de ontstekingskrop van de wok en thermokoppel rechts voor werkt niet goed. Apparaat is ingekit en ongeveer 15 jaar oud. Model Solitaire SOM 645 C, type LP6S met elektrische ontsteking en thermische beveiliging.

Gasfornuis repareren

Mijn gasfornuis doet het niet. Hij tikt continue door. Ik vermoed een elektrische ontsteking. Het fornuis moet gerepareerd worden.

Bosch Solitaire gasfornuis repareren

Lector salutem, Mijn Solitair vertoont wat kleine kuren: 1) De kleine rechtsachterpit pakt de elektrische ontsteking wel, maar wanneer ik de knop loslaat gaat ie meteen weer. Uit. Tegelijkertijd met het ontsteken van diezelfde pit, gaat de elektrische ontsteking van de grote middenpit ook tekeer. 2) Linkerachteruit wordt niet elektrisch ontstoken en moet derhalve met een lucifer worden aangestoken. Graag op factuur en betaling middels internetbank.