Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ombouw maken en doorvoer boren buitenmuur voor de afvoer van de afzuigkap? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ombouw maken en doorvoer boren buitenmuur voor de afvoer van de afzuigkap. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ombouw maken en doorvoer boren buitenmuur voor de afvoer van de afzuigkap

Plaatsen Ikea keuken en inbouwapparatuur en realiseren ombouw

Het gaat om 2 kastenwanden en een kookeiland (totaal kasten (incl. onder en bovenkasten) 16 = allen van ikea. Apparatuur: combi-magnetron, inbouwoven, vaatwasser, koelkast, senz kokendwaterkraan, kookplaat met afzuiging. Werkblad wordt separaat geleverd en gemonteerd. Beide kastenwanden dienen in wand verzonken te worden. Voorzetwandjes creëren. Kookeiland: kasten zijn 60 diep en 240 breed. Ombouw gemaakt worden van 20 cm extra diep en 30 breder, zodat werkblad van 80 x 270 erop kan worden gedaan. Zie bijgaande tekening. Bij interesse: bel of mail mij even zodat ik het een en ander wat duidelijker kan maken ;-)

Ombouw maken en doorvoer boren buitenmuur voor de afvoer van de afzuigkap

De huidige recirculatie kap functioneert niet meer. Deze moet weg, dat kan ik zelf doen en wij willen dan een plafond afzuigkap erin (deze schaf ik zelf aan). Hiervoor moet het plafond deels verlaagd worden en een doorvoer naar buiten gecreëerd worden. De buiten muur is ongeveer 350 mm dik. het verlaagde plafond kan van hout gemaakt worden met gips en van de afmeting: 1 m breed bij ,5 m lang ongeveer 32 cm hoog. Dit materiaal zou ik graag door de vakman geregeld hebben.

Voorbereidend werk voor de keuken

Het gaat om voorbereidend werk voor de keuken: - maatwerk voor interieurbouw - ombouw ten behoeve van 2x hoge kast met stucplaat - Maatwerk interieurbouw - het maken van een ombouw ter behoeve van de afzuigkap met stucplaat. - het verleggen van de benodigde leidingen voor de keuken binnen de keukenruimte. - voorbereiding ten behoeve van inductie. Er is een loze leiding aanwezig. - het bijplaatsen van een kookgroep in de bestaande groepenkast. - draad trekken quooker - monteren van de wandcontactdoos en aansluiten in de groepenkast. Loze leiding is aanwezig. - automaat bijplaatsen in de bestaande groepenkast. - 2x sleuf in het beton ter behoeve van de afzuigkap en plank met verlichting. - wandje plaatsen in de nis, zodat deze 40 cm in plaats van 60 cm diep wordt.

Afvoer afzuigkap naar buiten maken

Ik zoek een vakman die onze huidige afzuigkap (recirculatie van Pelgrim) met een slang naar buiten kan leiden. En ook het rooster aan de buitenkant kan plaatsen en een ombouw om de slang heen. Het tussenstuk om aan de afzuigkap vast te maken hebben we al in huis. De afstand naar buiten is 1,5 meter.

Inbouwoven vervangen door smallere oven

Wij willen graag onze kapotte inbouw oven van 90 cm breed vervangen door een combi oven magnetron van 60 cm breed. Gevolg is dat we loze ruimte overhoudend, die met hout van de keukenkastjes moet worden opgevuld. Kunnen we een offerte krijgen voor plaatsen en aansluiten van de oven en maken ombouw? Hartelijk dank!

Oven, kooktoestel en afzuiging plaatsen

Wij gaan onze keuken veranderen en willen daar een nieuwe oven met kookplaat en afzuiging. Door een timmerman wordt al een houten ombouw gemaakt. Daarin willen we een geïntegreerde afzuiging laten maken, geen randafzuiging, maar een afzuigsysteem dat omhoog komt uit de ombouw of iets dergelijks. We denken aan een dampkap achter de pitten of kookplaat. We willen graag overleggen wat de mogelijkheden zijn. We willen op gas of inductie gaan koken en daarover informatie ontvangen. Ook de aansluitwaarden zijn belangrijk. Het werk moet na de zomervakantie worden uitgevoerd.

Keukenblok en ombouw maken en plaatsen

Wij willen graag in ons kantoor een representatief keukenblok en een ombouw om de verwarmingsketel/expansievat die in het zicht hangen. Tevens een vaatwasser installeren en het koffiezetapparaat op de waterleiding aansluiten. Kunt u langskomen, ons hierin adviseren en een offerte maken?

Nieuwe keuken plaatsen en installeren

Montage en installatie keuken uiterst vakkundig te klaren. - hoge kasten met 2 ovens + koelkast. Optioneel: rondom de 4 hoge kasten ombouw maken (studio / podium opstelling optioneel) - composiet aanrechtblad 3250 x 1200 mm en 2000 mm dik. Daarin: 2x Domino gaskookplaat, elektradoos, spoelbak en kraan monteren. - vaatwasser plaatsen. - afzuigkap boven eiland hangen + koof 150 mm afvoer maken, naar achteren richting hoge kasten Leiding / elektra / afvoer reeds op maat aanwezig. Plaatsen in overleg, medio april/mei. Uitsluitend reageren indien ervaring getoond kan worden met het plaatsen van merkkeukens van Siematic, Next125 of Systemat enzovoort en het maken van een ombouw. Anders hoeft u niet te reageren.

Moderne boerenkeuken maken

Voor een oud huisje in Amstenrade wil ik een ouderwetse boerenkeuken in hoekopstelling van 2.70 x 2.50 meter laten maken van hout, met hart uitsnedes. Er komt moderne apparatuur in de keuken. Het gaat met name om onderkasten waar ook oven en afwasmachine in moeten, ombouw voor koelkast en misschien een bovenkastje. Het hout moet wit worden geverfd. Maken of basis kopen en aanpassen, graag advies.

- vernieuwing plafond, inclusief opening ...

- vernieuwing plafond, inclusief opening voor afvoer afzuigkap - gas- en waterleidingen en electra omleggen - ombouw van gipsplaten maken voor twee kasten - muur dichten waar deur nu zit - radiator vervangen - stucwerk na plaatsing keuken - houten vloer van woonkamer aanlengen in keuken