Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Montage Ikea keuken begin februari? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: montage Ikea keuken begin februari. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: montage Ikea keuken begin februari

Montage 3-zijdig IKEA werkblad in de keuken

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het monteren van een Ikea werkblad in mijn keuken. Het huidige werkblad is niet zo mooi meer en ik wil deze graag vervangen door een laminaat werkblad van Ikea. Zijde 1: 113. 1 cm lang, 39 cm diep Zijde 2: 215 cm lang, 59,5 cm diep Zijde 3: 120 cm lang, 59,5 cm diep Dikte werkblad: 3 cm

Ikea keuken plaatsen

We willen weten of het qua prijs en deskundigheid voordeliger is om de keuken niet door IKEA te laten plaatsen. De montage offerte van IKEA is €1825,- en dat vinden wij absurd hoog gezien de nieuwe keuken precies de zelfde opstelling heeft als de oude. Leidingwerk is niet van toepassing, alles staat op dezelfde plek.

Montage Ikea keuken begin februari

Wie heeft tijd om in de week van 5 t/m 9 februari een Ikea keuken te monteren in Den Haag? Volgens de vaste montage partner van Ikea zijn er twee dagen voor nodig. Zij hebben echter in die week geen tijd. Ik hoor graag van u.

IKEA keuken laten monteren

Ik wil graag een nieuwe keuken laten plaatsen/monteren/installeren. De kastjes etc. moeten nog in elkaar worden gezet. Er zit 1 vaatwasser bij, 1 kraan + wasbak (in keukeneiland), magnetron, oven, koel-vriescombinatie en een gaskookplaat met afzuigkap. Er moet 1 leiding voor de warm-waterkraan aangelegd worden. Verder alles op dezelfde plek. Het betreft een IKEA keuken. De keuken wordt geleverd eind februari. Graag montage in de 2e week van maart. De oude keuken verwijderen wij zelf.

Diverse werkzaamheden in een appartement

Ik ben eigenaar van een appartement waar begin juni de huidige huurders weg gaan. Ik wil het appartement en de trapopgang laten opknappen en ben nu op zoek een naar allround klusbedrijf. Ik wil vanaf donderdag 1 juni of uiterlijk dinsdag 6 juni een oud keukentje laten slopen en afvoeren. Er staat ook een grote Amerikaanse koelkast die weg moet. Deze is aangesloten op de waterleiding en moet worden afgekoppeld. Die koelkast kan vermoedelijk niet via de trap vervoerd worden. Er moet even bekeken worden of die via een verhuisraam naar buiten kan. Ik heb voor de nieuw IKEA-keuken al een montage geregeld. Verder wil ik daar in de badkamer de kitvoegen laten vernieuwen. In het trapportaal is een stukje muur beschadigd en daar wil ik een metalen plaat op laten bevestigen. De muren in het trapportaal moeten geschilderd worden en ook divers houtwerk en de balustrade. In de woning moeten kleine beschadigingen aan de gestuukte muren worden gerepareerd en mogelijk moeten de muren daarna worden gesausd. Ik maak graag een afspraak om de klussen ter plaatse met u te bespreken. Op maandag 12 juni wordt er een nieuwe vloer gelegd en dan wil ik de andere klussen in de woning graag klaar hebben. Het trapportaal kan eventueel op een later moment. Bedrijven die in genoemde periode tijd hebben voor deze opdracht verzoek ik om contact met mij op te nemen.

Montage van een IKEA-keuken

Heel graag willen wij een offerte voor het monteren en installeren van onze IKEA keuken. Een klein hoekmodel. Hij is al ingemeten, maar de oorspronkelijke installateur heeft plotseling pas over paar weken tijd! Dat is voor ons onmogelijk, hij moet zo snel mogelijk geïnstalleerd worden. Er wordt ook een nieuwe groepenkast aangelegd, ten behoeve van onder andere de keuken. 14 januari moet alles werkend erin zitten. Is dit haalbaar voor u en zo ja, wat is uw prijs?

Betonnen aanrechtblad op de IKEA keuken monteren

Wij hebben een ikea keuken in bestelling waarop wij graag een betonnen aanrechtblad laten plaatsen. Hiervoor ontvangen wij graag offertes. Het aanrechtblad moet ongeveer 3385 bij 2000 mm groot worden. Wij zitten te denken aan 7 centimeter dik en ongeveer 63 centimeter diep. aanschaf en montage

Montage van een IKEA-keuken

Ik heb al een nieuwe keuken van IKEA in huis. De lengte van de keuken is 2850 mm breedte en de lengte is 2320 mm, inclusief bovenkastjes. Leidingwerk is aangepast. Ik zoek iemand die met spoed de kasten en apparatuur in elkaar kan zetten.

Paneel op de vaatwasmachine monteren

In heb een vaatwasmachine van IKEA, hierop moet een deur/schuifpaneel worden gemonteerd. Dit is tot op heden mislukt omdat er een schroef is afgebroken in de zijkant van de deur. Dus: afgebroken schroef verwijderen en hulp bij montage van de deurpaneel.

Keuken IKEA plaatsen

Wij hebben een huis gekocht in Zwolle. Daarin moet een keuken geplaatst worden ( Ikea hoek keuken) Montage/plaatsing keukenblok met: Inbouwkoelkast, SMEG fornuis ( Los staand) , inbouw vaatwasser, afzuigkap ( met koof), koof voor afvoer plafond, diverse kastjes. Leiding en freeswerk is gedaan. De keuken moet geplaatst worden in de laatste week van maart, of uiterlijk in de eerste week van april. Graag ontvang ik van u een offerte.