Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Leidingen en stroom omleggen in de keuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: leidingen en stroom omleggen in de keuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: leidingen en stroom omleggen in de keuken

Leidingen en stroom omleggen in de keuken

In nieuwbouwwoning leidingwerk en elektra voor keuken verleggen. Keuken bestaat uit een kookeiland, kastenwand met 2 ovens, koelkast en vriezer. Kookeiland bestaat uit inbouw inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem en een inbouw wandcontactdoos. Graag direct start na oplevering woning omstreeks begin november 2019 i.v.m stucwerkzaamheden.

Leidingen en stroom omleggen in de keuken

Voor het plaatsen van de keuken eind september moeten leidingen en stroom worden omgelegd, voornamelijk voor het keukeneiland.

Leidingwerk aan- en verleggen voor een nieuwe keuken

Er dient water en stroom aangelegd te worden en verlegd in verband met de nieuwe keuken. Verder dient er een groep bijgemaakt te worden in de meterkast voor de stoomoven en de magnetron. Verder dienen de leidingen ingefreesd te worden.

Diverse leidingen verleggen en tegels zetten

In verband met een nieuwe te plaatsen keuken moeten de water-, stroom- en gasleidingen verlegd worden. Technische tekening aanwezig. Werkzaamheden gepland voor september.

Voorwerk voor een keuken plaatsen

In de tweede week van mei wordt onze nieuwe keuken geplaatst. Hiervoor moeten er nog een paar zaken geregeld worden waaronder: -een muur doorbreken van de keuken (ongeveer 2.5 meter) het is geen draagmuur, maar een dunne wand van gipsplaatjes -stroom/water leidingen verleggen -de meterkast uitbreiden -een muur opnieuw glad pleisteren Kunnen jullie dit en hoeveel gaat dit kosten?

Keukenrenovatie: keuken renoveren

Keukenruimte klaar maken voor het plaatsen van een nieuwe keuken. Aanwezig tegelwerk dient verwijderd te worden en er moet nieuw tegelwerk worden geplaatst. Vervolgens moeten de leidingen gelegd worden voor de afzuiger, waterafvoer, stroom, gas en water naar de te plaatsen keuken. Vervolgens de nieuwe keuken plaatsen. De ruimte is l x b x h: 4,29 x 3,03 x 2,84 meter. Foto's van de huidige en gewenste situatie zijn beschikbaar.

Renovatiewerk in de keuken uitvoeren

De oude keuken eruit slopen en afvoeren. Het tegelwerk moet eruit en er moeten nieuwe tegels geplaatst worden welke reeds zijn aangeschaft. De afwerkstrips zijn niet aangeschaft en zouden we graag in de offerte willen laten meenemen. Daarnaast moet er een verandering gemaakt worden. Dit is voor de vaatwasser het wegwerken van de waterafvoer en voor de magnetron de elektriciteit verplaatsen. Na plaatsing door het keukenbedrijf moet alles aangesloten worden. Daarnaast een nieuwe radiator plaatsen en eventueel zonwering binnenshuis plaatsen. De leidingen van de radiator zouden we graag weg laten frezen zodat deze niet meer zichtbaar zijn. Elektriciteit dient ook aangepast te worden, momenteel heb ik alleen stroom in de keuken als ik het licht aanzet.

Keuken plaatsen inclusief leidingwerk

Rechte keuken van 3.30 meter plaatsen inclusief leidingen verleggen voor vaatwasser, fontein, afzuiging en stroom voor oven. Keuken kopen we zelf.

Keuken verbouwen

Oude keuken is verwijderd,nieuw keukenblok moet erin.De verlengde leidingen(water+stroom) terug brengen naar originele punt(ong 4 meter),bestaande gasaansluiting aansluiten op nieuw blok.Was elektrische wordt dus gas!.Eventueel stucwerk van 2 muren.

Keuken aansluiten in chalet. Water en ...

Keuken aansluiten in chalet. Water en stroom aansluiten. Nieuwe keuken komt 2 meter verder, dus er moeten leidingen verlegd worden. Vervolgens nieuwe keuken aansluiten.