Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Laminaat aanrechtblad met inbouw spoelbak vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: laminaat aanrechtblad met inbouw spoelbak vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: laminaat aanrechtblad met inbouw spoelbak vervangen

Laminaat aanrechtblad met inbouw spoelbak vervangen

L-vormige keuken. Aanrechtblad (laminaat) met waterkering plaatsen. Ook graag er een inbouw-spoelbak in plaatsen.

(Ikea) aanrechtblad vervangen

Vanwege schade aan het aanrechtblad wil ik het aanrechtblad laten vervangen. Het betreft een ca. 3. 15 lange laminaat aanrechtblad van Ikea. Hierin moeten uitsparingen worden gemaakt voor wasbak en fornuis. De tegels achter het aanrecht zijn indertijd geplaatst na plaatsing van het aanrechtblad. Het betreft zowel het verwijderen van het oude aanrecht als het uitzagen en plaatsen van het nieuwe aanrechtblad

Aanrechtblad vervangen

Ik wil bij IKEA een nieuw aanrechtblad gaan kopen en dat in mijn keuken laten plaatsen. Het is een laminaat werkblad van 300 x 60 x 2,8 cm. Het oude blad moet worden verwijderd en het nieuwe geplaatst. Daarin moet ook een uitsparing voor een nieuwe wasbak en kraan worden gemaakt en die moeten gemonteerd worden. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Badmeubel en aanrechtblad opnieuw lamineren

De laminering op de deuren en laden van ons badkamermeubel laat op verschillende plaatsen los. We willen dat het oude laminaat van alle panelen wordt verwijderd en nieuw laminaat in de kleur wit/hoogglans naadloos wordt aangebracht op front en randen. Het betreft in totaal vijf panelen, dikte 1,8 cm, maten naar boven afgerond: fronten van de twee laden zijn 80 cm bij 24 cm, en van de drie kastdeuren zijn de maten respectievelijk 84 cm bij 30 cm, 48 cm bij 30 cm en 24 cm bij 30 cm. Zo nodig kan ik de panelen zelf demonteren en terugplaatsen. Kunnen de scharnieren blijven zitten of moeten die ook verwijderd? Moet ik de zaken zelf brengen of worden ze gehaald en gebracht? De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt in overleg met de klant door de vakman gedaan.

Brandschade aan aanrechtblad herstellen

Betreft een aanrechtblad van laminaat/acrylaat. Door een oververhitte pan zijn er schroeiplekken ontstaan. De grootste is 6 x 4 cm en verder 3 kleine brandplekjes. Graag zou ik een indicatie willen van de kosten voor mijn verzekering.

Aanrechtblad met schade repareren

Ik zou graag ons kunststof (laminaat)aanrechtblad willen laten repareren. Er zit een brandplek op naast de kookplaat. Wat is de prijs van deze reparatie en op welke termijn zou u dit kunnen uitvoeren?

RVS spoelbak infrezen

Graag wil ik een RVS spoelbak laten infrezen in mijn laminaat aanrechtblad. De spoelbak dient gelijk te worden met het aanrechtblad. Wij zullen het aanrechtblad door de keukenleverancier laten monteren.

Keuken waterpas laten maken

Ik wil graag keuken waterpas laten maken. Na waterlekkage moest laminaat worden verwijderd en daardoor is mijn keuken onstabiel geworden. En de kit moet vervangen worden rondom aanrechtblad, die is vergeeld.

Aanrechtblad verlagen en tegelwerk

We zijn een jaar geleden verhuisd. Bij de nieuwe woning is het aanrecht (van mdf) te hoog en niet mijn smaak. Daarom wil ik het laten vervangen. Graag advies van de vakman wat mogelijk is. Tevens wil ik ook de vloer en de muur in de keuken laten betegelen. Op de vloer ligt nu laminaat. Keuken is ong. 10 m². Ik wil graag vrijblijvend bezoek en een offerte vragen.

Aanrechtblad repareren

S.v.p. offerte van aanrechtblad reparatie. Soort materiaal: hout met laminaat Schade op de ronding van de rand ter grootte van 2 x 2 cm. Zie foto's. Vragen/ Opmerkingen: Indien de prijs meevalt, wil ik nog een tweede schade laten repareren. Dit is een schade waar het laminaat iets omhoog is gekomen op de plaats waar de bladen in de hoek bij elkaar komen. Het is in het midden van de rand van het rechter blad. Op een foto is de schade niet te zien.