Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kortsluiting in Whirlpool inbouwoven verhelpen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kortsluiting in Whirlpool inbouwoven verhelpen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kortsluiting in Whirlpool inbouwoven verhelpen

Kortsluiting in Whirlpool inbouwoven verhelpen

De stoppen slaan er steeds uit terwijl ik niks aan had nou doet mijn inbouw combimagnetron niks meer wat kan dat zijn hij is al 10 jaar oud hoor maar ziet er nog goed uit wil graag weten wat het kan zijn en of het te repareren is en wat het gaat kosten

Whirlpool afzuigkap en fornuis repareren

De roosters en het bedieningspaneel van mijn Whirlpool-afzuigkap moeten weer geïnstalleerd worden. Er mist een lampje en een fitting voor een lampje bij het bedieningspaneel. De lampenkapjes zijn er nog wel. Schroeven missen ook. Daarnaast moet het ontstekingsmechanisme van mijn Whirlpool-kookplaat gemaakt worden — oorzaak defect onbekend; waarschijnlijk kortsluiting. Afzuigkap: Whirlpool HOO 400S Kookplaat: Whirpool HOB G10/S

Vaatwasser repareren en lamp combimagnetron vervangen

De ingebouwde vaatwasser van Whirlpool heeft (zo heeft een installateur beoordeeld) een kabelboom die bij het bedienen van de deur kortsluiting maakt. Graag diagnose en reparatie. De lamp in de ingebouwde combi magnetron is stuk, die moet vervangen worden.