Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuw te kopen gaskookplaat monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuw te kopen gaskookplaat monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuw te kopen gaskookplaat monteren

Keukenblad plaatsen

Wij willen graag een keukenblad met spoelbak laten plaatsen van composiet, inclusief het aansluiten van de gaskookplaat en keukenkraan die we allemaal bij Gamma kopen. Graag wil ik dat iemand langskomt om het op te meten en dan advies kan geven betreft keukenblad en vervolgens ook komt plaatsen. Geen voorwerk.

Gaskookplaat vervangen door elektrische kookplaat

Ik heb momenteel een vijf pits gasfornuis, dit wil ik vervangen door een elektrisch fornuis. Graag een offerte voor het vervangen, inclusief gasleiding afdichten, meter kast controleren/bewerken, aansluiting controleren/bewerken. Wij kopen zelf het nieuwe kookplaat, het gas is wel nog nodig voor de verwarmingsketel.

Inductiekookplaat laten vervangen door gaskookplaat

Ik heb een woning gekocht met in de keuken een ingebouwde inductiekookplaat. Er is een gasaansluiting in de keuken. Graag wil de inductiekookplaat laten vervangen door een inbouw gaskookplaat. Ik heb nog geen gaskookplaat gekocht noch heb ik de benodigde accessoires (gasslang of zo?). Op jullie advies wil ik dit alles kopen en door jullie laten vervangen, liefst op redelijk korte termijn want ik kan nu bijna niet koken omdat ik geen geschikte pannen heb.

Nieuw te kopen gaskookplaat monteren

Wij hebben een houten aanrecht waar een gascomfort in zit. Die zit er zo lang dat we deze willen vernieuwen. Kan dat door middel van een gaskookplaat monteren plus een nieuwe gasslang.

Oude keuken verwijderen

Ik wil een nieuwe keuken kopen en de oude moet dus weg. Er is een oven, een gaskookplaat, en 8 onder- en bovenkasten.

Gat in een granieten aanrechtblad groter maken

Ik wil de gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat. De uitsparing in het granieten aanrechtblad moet daardoor worden vergroot. Zou u mij hierbij kunnen helpen. We moeten nog een kookplaat kopen dus ik weet niet hoeveel groter het gat moet worden. Wat zou het kosten om de oude kookplaat te verwijderen, het gat groter te maken en de nieuwe plaat te plaatsen?

Inbouwen van een gaskookplaat

Betreft het inbouwen en aansluiten van een gaskookplaat in een bestaand keukenblok. Hiervoor moet nog een gat worden gemaakt in het aanrecht. Het betreft een houten aanrecht. De kookplaat moet ik nog kopen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Ikea keuken plaatsen

Ik wil een Ikea keuken kopen. Deze bestaat uit 6 kasten, waaronder 1 voor de spoelbak en 1 voor oven en gaskookplaat. Alleen onderkasten. Met daarop laminaat werkbladen. Nu is een op maat gemaakt werkblad bij Ikea zo belachelijk duur dat ik iemand zoek die echt veel ervaring heeft met het echt goed op maat maken voor de spoelbak en de gaskookplaat en mij eventueel kan adviseren welke spoelbak en welke gaskookplaat. Eventueel dienen er leidingen verlegt te worden. Komende vrijdag ontvangen wij de sleutel zodat wij de precieze afmetingen door kunnen geven.

Aanrechtblad plaatsen

Hoek aanrechtblad van massief eiken plaatsen incl. inbouwspoelbak en gaskookplaat inbouwen. Aanrechtblad zal ik waarschijnlijk bij Ikea kopen.

Keukenmontage

Ik wil graag de keuken laten monteren. Onderkasten: 3 x 60cm. Plus ovenkast en gaskookplaat. Bovenkasten: 3x60 cm. Plus dampkap en kastje daarbij. Keuken wil ik bij de Praxis gaan kopen.