Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Koof kookeiland realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: koof kookeiland realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: koof kookeiland realiseren

Bestaande keuken verplaatsen

We hebben een Nolte keuken die van de eerste naar de begane grond verplaatst moet worden. Op de begane grond zat al een keuken met leidingen. We koken met inductie. De leidingen zullen wel wat verlegd moeten worden en daarna apparatuur aansluiten. De keukenkastje en werkblad dienen te worden geplaatst. Verder willen wij een kookeiland realiseren met een cooker en de vaatwasser. Hiervoor zullen de leidingen doorgetrokken moeten worden. Voor de afzuigkap zal er een gat naar buiten gemaakt moeten worden inclusief koof.

Koof kookeiland realiseren

Ik wil een koof boven kook schiereiland met afzuiging erin 190x 95.

Keuken plaatsen en koof maken

Wij hebben een keuken gekocht en deze moet worden geplaatst en aangesloten. Tevens moet er een koof worden gemaakt voor de afzuigkap boven het kookeiland en de kastenwand moet worden afgetimmerd. De gasleiding moet worden verlegd en de elektra- en waterleiding aangepast. Verder dient de apparatuur aangesloten te worden en de kastenwand en kookeiland geïnstalleerd. Er is een keukenplan aanwezig.

Koof boven kookeiland timmeren

Ik wil een koof boven een kookeiland maken in de maat 312 cm x 120 cm breed. Dikte is circa 30cm. Deze moet verder mooi glad wit afgewerkt zijn aan alle zijdes (hij is van alle kanten zichtbaar en wordt rechthoekig). In de koof komt een Novy afzuigkap die aangesloten wordt op een uitlaat in het plafond (deze uitlaat loopt door het plafond vloer naar buiten). Wij bestuderen nog twee opties: optie 1) Koof met daarin inbouwspots en optie 2) koof met uitsparing tussen koof en plafond waardoor er een 'zwevend' effect ontstaat waarin wij led strips kunnen plaatsen. Zie bijgevoegd ideeën. Locatie Almere en in juni/juli uitvoeren. Betreft nieuwbouw. Gelieve via mail reageren.

Koof boven het keukeneiland maken

Er dient een koof gemaakt te worden voor boven het kookeiland, omdat de afvoer van de afzuigkap afwijkt. De koof zal ongeveer 2.40 bij 1.20 meter worden en 15 cm diep.

Koof voor de afzuigkap maken en afwerken

Ik wil een koof met afzuigkap boven een kookeiland laten maken en afwerken in de maten H 0,50 x B 0,60 cm x L 180 cm. Geïntegreerd afzuigkap AEG met 2 spotjes type X78264MG10 in de kleur mat wit.Met twee spotjes extra op de hoeken. En een tweetal roosters plaatsen. Een frame maken op het gipsplaten plafond.

Plaatsen plafond afzuigkap

Ik wil graag volgende plafond unit laten inbouwen in mijn kookeiland. De hoogte van de plafondunit is 15 cm. Dit is meer dan de ruimte die er tussen het plafond en het dak is dus hij zou iets uitsteken. De nieuwe afzuigkap is 90 cm breed en 50 cm diep. Kortom het deel van de plafondunit steekt dan lichtelijk uit ten opzichte van de rest van het plafond. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten hoe dit mooi opgelost kan worden, bijvoorbeeld met een mooie koof er omheen. Ik zou dit graag op 31 maart of 1 april uitgevoerd willen hebben. Zie graag een zo scherp mogelijke offerte tegemoet.

Koof boven kookeiland timmeren

Een koof voor boven het kookeiland met de afmetingen 240 x 110 cm. Hiervan is de hoogte in overleg. Koof is noodzakelijk in verband met verplaatsen afzuigkap, die nu rechtstreeks op het plafond is bevestigd, op de plek van de afvoerbuis. Werkzaamheden zouden inclusief afnemen, en weer plaatsen van de afzuigkap zijn! De hoogte van de koof is dus afhankelijk van de aansluiting op/verbinding naar de afvoerbuis. Uitvoering moet plaatsvinden uiterlijk week 18!

Aanpassingen in keuken laten uitvoeren

Ik zal mijn huidige keukenopstelling binnenkort laten uitbreiden met een kookeiland. Vooraf moeten er wat werkzaamheden plaatsvinden. Een muurtje van Giboblokken moet gedeeltelijk worden verwijderd. In dit muurtje zitten wat leidingen die moeten worden verlegd naar het deel van het muurtje dat gehandhaafd blijft. Verder moet er een waterleiding worden afgetakt onder de keuken i.v.m. de aansluiting van een Amerikaanse koelkast. Ook moet het plafond boven de Gibowand worden aangepast. Wij willen daar graag een vierkante koof met daarin verlichting.

Keukenrenovatie inclusief keukenmontage

Ik zoek hulp voor het maken van een plafond koof voor een afzuigkap met inbouwspots en LED verlichting rondom. Ook wordt er hulp gevraagd bij het plaatsen van een muur koof, glasvliesbehang, stuken en montage van een Pronorm keuken: - de koof moet om een kastenwand heen. 30 cm breed x 2.50 meter hoog, 1 x; - de plafondkoof in een L-vorm: 230 x 120 cm en 60 x 110 cm cm ongeveer en 17 cm hoog; - randje langs de plafondkoof voor LED strips; - afzuigkap aan/in de koof ophangen (boven het kookeiland); - stuken van 8 m2 + de plafondkoof; - glasvliesbehang is ongeveer 10 m2; - een deel keuken: 2.40 meter breede hoge kastenwand van 2.14 hoog, met combimagnetron en kookoven erin; - een kookeiland; - een servieskast plaatsen en de verlichting aansluiten. Leidingwerk en elektra is al gedaan.