Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Knop van oven vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: knop van oven vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: knop van oven vervangen

Bosch Solitaire oven repareren

De oven van Bosch solitaire heeft wat defecten. De strips in de oven die bij deur sluiting zitten zijn los De deur sluit niet goed door scharnieren of de strip en ik mis 1 knop van het gasfornuis

Knop van oven vervangen

Knop om temperatuur in te stellen van onze nieuwe inbouwoven Zanussi is afgebroken. Er moet een nieuwe geplaatst worden.

M-SYSTEM van de Boretti oven repareren

De draai knop van de oven doet het niet meer draai door en de oven slaat niet aan.

Thermostaat van een Fratelli Onofri oven laten repareren

Mijn vriend en ik hebben een vrijstaand fornuis van Fratelli Onofri, model YR19050 INOX. Helaas werkt de thermostaat in de oven niet meer, inmiddels al sinds een maand. De oven blaast nog wel lucht, maar deze blijft koud. De knop om de temperatuur in te stellen hebben we bij een poging de thermostaat aan de praat te krijgen per ongeluk te ver door gedraaid en deze werkt nu ook niet goed meer.

Ovenknop van de Boretti oven repareren

Ik wil dat de knop wordt gerepareerd wordt en eventueel wordt vervangen als dit nodig is. De knop is afgebroken.

Boretti oven repareren

Heb een Boretti fornuis van 15 jaar oud. Werkt prima overigens. Gister begaf de knop voor de oven het. De knop waarmee je de oven aanzet en vervolgens de stand selecteert. De meeste standen werken nog, maar zodra je kiest voor boven en onder verwarmen maakt hij net geen contact meer. Je ziet de groene indicator (die brandt als de oven aan is) uitgaan en de lichtjes in de oven dan ook. Het blazen wat je hoort als je de oven aanzet stopt ook bij eerdergenoemde stand. Als je de knop lichtjes induwt maakt hij weer contact en gaat e.e.a. weer aan. Kan dit gemaakt worden? En zeker niet onbelangrijk wat zou dat (ongeveer) gaan kosten?

Knop van de combi-oven repareren

Een van de keuzetoetsen van mijn Whirlpool combi oven werkt niet meer. Ik zou deze graag laten repareren en willen weten wat de kosten zijn.

Smeg oven repareren

Van mijn 4 jaar oude smeg fornuis blijft de wokpit niet meer branden. Als ik knop loslaat gaat ie uit. Graag prijsopgave

Boretti oven repareren

Wij hebben een Boretti gasfornuis met oven type Tradition. Dit is een extra brede elektrische oven met een 6 pits fornuis. De oven doet het niet meer. Als ik aan de knop draai hoor ik heel kort een geluidje alsof er 2 draadjes heel even contact maken. Het lijkt er dus op dat er een draadje los zit.

Boretti gasfornuis laten repareren

Ik heb een 10 jaar oude Boretti oven die niet meer werkt. De knop aan de voorzijde lijkt door te draaien. Graag laat ik dit repareren en ontvang daarvoor een kostenindicatie.