Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Kickspace plint vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: kickspace plint vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: kickspace plint vervangen

Kickspace plint vervangen

Kickspace onder keukenblok is meermaals door water beschadigd, waardoor de gehele plint ervan moet worden vervangen. De twee zijkanten van de plint zijn 56cm, de voorkant is 300cm. Hoogte van de plinten is 24cm. Het is belangrijk dat de nieuwe plint goed tegen water kan en dat deze zo goed bij de rest van de keuken past. De verwijderde plint kan ik zelf afvoeren.

De keuken wordt door het bedrijf ...

De keuken wordt door het bedrijf geplaatst. De vakman moet het plafond verlagen (om afvoer van afzuigkap over plafond naar buiten te kunnen leiden), een koofje maken, de vloer tegelen, leiding van de kraan infrezen, een kickspace (verwarming in de plint) plaatsen en aansluiten op cv, 2 groepen doortrekken over 4 meter (aparte groep voor vaatwasser en oven, groepenkast met 2 extra aansluitingen is aanwezig), afvoer en waterleiding vaatwasser 2 meter verplaatsen, gasleiding verplaatsen, een loze afvoer op het dak verwijderen en dak dichtmaken. Drie muren moeten gestuct worden en bij de waterleiding moet getegeld worden (klein stukje). De apparatuur moet worden aangesloten. Een leidingadviestekening van het keukenbedrijf is aanwezig.