Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenwerkblad vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenwerkblad vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenwerkblad vervangen

Keukenwerkblad vervangen

Ik het huidige werkblad zit vocht in. Hoekkeuken 175 x 185 x 59,5 cm. Er is een uitsparing nodig voor de spoelbak en kookplaat.

Keukenwerkblad vervangen

Ik wil graag een nieuw keukenwerkblad laten plaatsen inclusief nieuwe gootsteen, inductiekookplaat en kraan. Keuken is in U-vorm. Ik heb nog geen nieuw werkblad gekocht. Ik zou graag willen dat iemand langs kon komen om de maten te kunnen opmeten. Materialen in overleg, zat te denken aan een werkblad van kunststof. Inclusief het verwijderen en afvoeren van het oude werkblad.

Keukenwerkblad vervangen

Ik wil bij een bestaande keuken het werkblad laten vervangen + spoelbak + kraan en afzuigkap.

Keukenwerkblad vervangen

Wij hebben achter onze woning een gastenverblijf, waar een aanrechtblad vervangen moet worden van ongeveer 320 cm lang. Er moeten sparingen in voor een spoelbak, kookplaat en kraan. De bestaande spoelbak en kookplaat moeten erin gemonteerd worden. Er moet ook een kraan gemonteerd worden. We gaan zelf even een blad uitzoeken bij Gamma. We ontvangen graag uw offerte voor de demontage en montage.

Keukenwerkblad vervangen inclusief wasbak en tegels

Ik wil eventueel het werkblad, de spoelbak en de tegels laten vervangen in onze keuken. Ik wil graag een lichter blad (qua kleur). De huidige tegels zullen eruit gesloopt moeten worden. De keuken loopt in een L-vorm en bestaat aan één zijde 3 kasten en aan de andere zijde een oven en een kolomkast. In het nieuwe werkblad zal zowel de spoelbak als het gasfornuis ingesfreesd moeten worden. Wat zijn de kosten voor zoiets?

Keukenblad vervangen

Wij willen graag een nieuw keukenwerkblad laten plaatsen. Het gaat om een L-vormig blad met nog een los gedeelte. Het gaat om een gedeelte van 159 x 60 centimeter, 160 x 40 centimeter en van 248 x 75 centimeter met daaruit nog wat hoeken en uitsparingen voor de spoelbak en het gasfornuis. De voorkeur gaat uit naar een zwart, kunststof keukenblad.

Vervangen van het keukenwerkblad

Ik wil mijn keuken het werkblad vervangen. De afmetingen ervan zijn 2.60 meter bij 0.60 meter. Graag ook een verzonken spoelbak in het midden plaatsen. Het oude blad verwijderen en afvoeren. Het nieuwe blad mag van kunststof zijn, in ieder geval een voordelig blad. De klus graag compleet aanbieden.

Keukenwerkblad op maat maken

Ik wil mijn huidige keuken werkblad laten vervangen en ben benieuwd wat dat ongeveer kost. Het is een werkblad van 195 x 60 en 165 x 60 centimeter (een hoek dus). Ik weet nog niet welk materiaal. Het gasfornuis moet er in passen en ook de wasbak. Verder zijn er geen uitsparingen nodig. Alvast bedankt voor uw reactie!

Werkblad in de keuken vervangen

Prijs voor het leveren en installeren van een keukenwerkblad met een ingebouwde vierkante spoelbak. Er moet een uitsparing gemaakt worden voor een inductiekookplaat van 77 centimeter x 51 centimeter. Het moet een spaanplaat werkblad met kunststof toplaag zijn en vol kunststof randlijst. Kleur shadow zwart.

Vervangen van een keukenwerkblad

Een oud werkblad van onze keuken willen we laten vervangen door een andere. De keuken bestaat uit twee verschillende hoogtes dus het blad moet doormidden en een spoelbak en kookplaat erin verwerkt.