Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenwand vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenwand vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenwand vervangen

Keukenwand vervangen

I would like to replace the kitchen wall. Currently it is (spray painted) wire glass, and I would like to place tiles instead. The surface is approximately 200x60cm + 115x60cm. The work would require taking off pieces of the cupboard, taking away the wire glass wall and place tiles instead.

Keukenblad en keukenwand vervangen

Ik wil onze keukenblad laten vervangen van ongeveer 2,5 meter en de keukenwand vervangen van 1,5 m ongeveer. Gaten voor afwasmachine en wasbak moeten wel nog gezaagd worden. Keukenblad en wand zijn al in bezit. Wat kost dit? Ik hoor graag van u.

Keukenwand renoveren

Ik wil graag een keukenwand (8 m2) laten vervangen, op dit moment zijn het twee losse aluminium platen en het mag tegelwerk of iets anders worden. Daarbij wil ik ook twee contactdozen in de muur laten maken, er zit ergens elektra in de keuken, ik weet alleen niet waar. Tevens wil ik graag een afzuigkap en vaatwasser laten plaatsen. Waarschijnlijk moeten hier nog de aansluitpunten voor gemaakt worden. Het is een modulaire keuken, dus deze kan makkelijk worden verplaatst om het een en ander te bekijken. Graag ontvang ik indicatie van de kosten.

Keuken en keukenwand renoveren

Ik wil graag een nieuwe keuken laten leveren en plaatsen. Ook de tegelwanden en vloer moeten vervangen worden. Er hangt op dit moment een verwarmingsketel in de keuken, deze wil ik netjes laten wegwerken. Graag contact om de mogelijkheden te bespreken.

Vervangen van de huidige keuken door een ...

Vervangen van de huidige keuken door een moderne nieuwe, er is nog geen ontwerp voor de nieuwe keuken. Ik ga er vanuit dat de vakman hierin kan adviseren. Het is een kleine keuken in een appartement/studio. De huidige keukenwand is 2.5meter breed en de keuken is ongeveer 2 meter diep. De keuken is onderdeel van het woon/slaap gedeelte van het appartement en wordt afgesplits door een halve scheidings wand. Aangezien de ruitme klein is moet er een slime oplossing komen voor de kasten en inbouw apperatuur. De apparatuur moet bestaan uit: - kookplaten (inductie) - ijskast/diepvries - combi magnetron met gril - een kleine vaatwasser In princiepe wil ik niets van de huidige keuken behouden, alles kan dus vervangen worden.