Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukens verplaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukens verplaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukens verplaatsen

Keukens verplaatsen

Het gaat om 1 keuken met inbouwapparatuur waarvan de gehele onderkant met afwasmachine, kookplaat en afzuigkap verplaatst moet worden naar een ander adres. En 1 eenvoudig keukenblok met 2 bovenkasten die ook naar een ander adres verplaatst moet worden. In beide gevallen demonteren en monteren. Beide woningen zijn redelijk goed te bereiken. Er moet ook nog even onderling naar de maten et cetera gekeken worden.

Ik ben opzoek naar een erkend ...

Ik ben opzoek naar een erkend installateur van keukens die bereid is om op de dag van levering van de bestelde keuken bij praxis, deze materialen van de begane grond te verplaatsen naar de tweede etage. Tevens dient het oude keukenblok verwijderd te worden. Daarna dient de nieuwe keuken volgens nadere specificatie te worden geplaatst. Waarbij ik op voorhand niet uitsluit dat nieuwe gedeeltelijke betegeling van de keukenwand noodzakelijk is.

De keuken zelf is besteld bij ...

De keuken zelf is besteld bij Grando-Keukens-Utrecht. Oude keuken dient verwijderd te worden (apparatuur voor hergebruik). Binnenmuur (1,2m) dient verwijderd te worden. Electrische voorzieningen: 12 wandcontactdozen + 2 stroomkabels tbv verlichting; gedeeltelijk aanwezig/verplaatsen. Stucadoren van de wand. Uitvoering week 51 2007.