Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenplinten vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenplinten vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenplinten vervangen

Keukenplinten vervangen

In verband met een nieuwe vloer die lager is dan de oude hebben wij nieuwe plinten nodig. Graag ontvangen wij een offerte voor de volgende werkzaamheden 1. Plinten onder keuken, totaal 2 x 2,25 meter en 2 x 50 cm, hoogte circa 14 cm 2. Plintafwerking tussen bovenkastjes en plafond, totaal circa 2,40 cm lang en 20 cm hoog en stukje van circa 37 cm lang Wij willen graag zwarte plinten, geen hoogglans.

Keukenplinten vervangen

Ik wil graag de keukenplinten in mijn keuken vervangen. Deze zijn door een lekkage zijn kapot gegaan en toe en vervanging. Onder acht kasten, in zes stukken verdeeld. Ik kan er foto's van sturen.

Keukenplinten vervangen

Na het leggen van een nieuwe vloer hebben we nieuwe keukenplinten nodig. De oude plinten zijn nu te smal, omdat de vloer een paar cm lager ligt. Het is ongeveer 6 meter totaal en de hoogte zal ongeveer 15 cm zijn.

Keukenplinten vervangen

In de door ons aangekochte woning is er een nieuwe parketvloer gelegd. Daarbij zijn de plinten onder de keuken verwijderd en deze zijn nu niet meer bruikbaar door beschadigingen. We willen er graag nieuwe plinten laten plaatsen, antraciet van kleur, ongeveer 6 à 7 meter in totaal, met een aantal hoekjes. We laten het hier graag even inmeten en ontvangen daarna uw all-in prijs voor het meten, leveren, monteren en opruimen. We willen dit graag binnen 2 weken laten verzorgen.

Keukenapparatuur plaatsen en reparaties uitvoeren

Het betreft een 14 jaar oude keuken waar reparaties uitgevoerd dienen te worden en apparatuur vervangen: -verwijderen + afvoeren van ingebouwde oude vaatwasser + combi-magnetron en deze vervangen door de nieuwe exemplaren. - Scharnieren kastdeurtje uit de stijl gebroken. Nieuwe stijl + scharnieren plaatsen en oude verwijderen, kastdeurtje onder gootsteen. - druppellekkages in afvoer gootsteen verhelpen. - warm water toevoer naar mengkraan bonst bij sluiten, er is onlangs een lekkage geweest en deze is gerepareerd met een harde stang i.p.v. met een flexibele leiding. - plastic strip tussen keukenplinten en tegelvloer vervangen. Graag offertes, indien van toepassing, inclusief BTW en voorrijkosten.

Goedemorgen, betreft vervangen van een ...

Goedemorgen, betreft vervangen van een keukenkraan (moeten we nog aanschaffen), vervangen van een afzuigkap (ook nog aanschaffen), keukenplinten bijwerken en aantal keukendeurtjes bijstellen. Is een bestaande keuken van ongeveer 7 jaar oud.