Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenlade repareren van een SieMatic keuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenlade repareren van een SieMatic keuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenlade repareren van een SieMatic keuken

Keukenlade repareren

Het front van mijn keukenla is eraf getrokken en ik wil dat graag laten herstellen. Ik ontvang graag uw prijsindicatie voor deze klus.

Keukenlade repareren van een SieMatic keuken

Ik wil een keukenlade laten repareren, de lade functioneert en het front is ook intact, maar aan de voorzijde is een klein plastic deeltje afgebroken.

Front van Siematic keukenlade repareren

Van een van de lades van onze Siematic-keuken is de voorkant los omdat de bevestiging erachter is afgebroken. De la functioneert gewoon en ook het ladefront is niet kapot. Ik heb het front nu provisorisch met ducttape vastgezet maar zou graag willen dat de la echt gerepareerd wordt. We zoeken daarom iemand die de reparatie voor ons kan uitvoeren en ook juiste onderdelen kan verzorgen.

Keukenlade repareren

Reparatie van frontje lade van een Siematic keuken.

Keukenlade van een Siematic keuken repareren

Het bevestigingssysteem van een frontje van een lade is stuk, ik wil dit onderdeel vervangen of laten vervangen. Zie foto Het merk is Siematic

Keukenlade repareren van een Siematic keuken

Van een van de lades van onze Siematic-keuken is het frontje afgebroken dat her ladefront bevestigd aan de lade (zie foto's). De la functioneert gewoon. Het ladefront is ook niet kapot. Alleen de bevestiging is kapot. Kunt u ons helpen?

Geleiders van keukenlade repareren

Van onze Siematic keuken gaat één van de lades (90cm) niet meer helemaal open. Kan wel weer dicht maar eerst beetje optillen. De rechter geleide is zo te zien kapot.

Front van bestaande Siematic keukenlade repareren/bevestigen

Van een van de lades van onze Siematic-keuken is het frontje afgebroken. De la functioneert gewoon. Het ladefront is ook niet kapot. Alleen de bevestiging is kapot. We hebben een onderdeel nodig en iemand die het voor ons kan repareren.

Keukenlade repareren van een Siematic keuken

Een van de keukenlades van mijn Siematic keuken, geplaatst in 2010, werkt niet goed meer. Ik denk dat er een geleider kapot is. De lade trekt scheef en gaat niet meer helemaal dicht. De lade is 90 centimeter groot. Ik wil de lade graag laten repareren.

Defecte keukenlade repareren

Een van de keukenlades van mijn Siematic keuken werkt niet goed meer. Ik denk dat de geleiders kapot zijn.

Partners

Partners van Casius