Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenkraan vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenkraan vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenkraan vervangen

Vervangen van keukenonderdelen

Ik wil graag een nieuwe keukenkraan en wasbak (inclusief vervanging van de afvoer) die passen in de huidige keuken. Graag overleg over materialen.

Keukenkraan plaatsen

De oude kraan is defect en moet vervangen worden. Deze lekt namelijk. Wij hebben de nieuwe kraan nog niet aangeschaft omdat we willen weten hoeveel het gaat kosten.

Waterschade aan een keukenkastje herstellen

Na lekkage keukenkraan is er waterschade aan het keukenkastje. De achterkant (rand van hardboard alleen), onderkant en zijkant van de kast zijn beschadigd. Delen of de hele vervangen? Graag uw advies en offerte. De keuken zat er al in dat we het huis kochten en we weten niet welk merk het is. Hij zal circa 14 jaar oud zijn. De schade moet aangemeld worden bij de verzekeraar.

Keukenkraan en spoelbak vervangen

Ik wil mijn keukenkraan en spoelbak gaan vervangen. Ik zal zelf de nieuwe materialen aanschaffen. Ik zoek een vakman die de vervanging uitvoert. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Keukenkraan vervangen

De mengkraan moet vervangen worden in onze keuken. Alle leidingen et cetera zijn aanwezig en op de juiste plek. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Installatiewerk in de keuken

Ik moet in mijn keuken een aantal zaken repareren danwel vervangen: de keukenkraan, 4 spots boven het keukenblad en de afzuigkap. Ik heb de materialen nog niet gekocht.

Keukenkraan vervangen en eventueel keukenreparatie

In mijn keuken dient de keukenkraan te worden vervangen, omdat in de loop der jaren hij los is komen te zitten. Waardoor er nu water doorsijpelt naar het keukenkastje. Het aanrechtblad is van geperst hout. Mijn wens is om alleen de keukenkraan te vervangen, omdat de keuken verder in een prima staat is. Maar als dat niet mogelijk is dan een betaalbare oplossing voor mijn keuken. Ik ben voor een afspraak slecht per telefoon te bereiken, dus ik zie graag een reactie per e-mail tegemoet.

Afzuigkap ophangen koelkast plaatsen en deur frezen

In verband met het opknappen van onze keuken zoeken wij iemand die de afzuigkap kan vervangen, de inbouwkoelkast op de deur kan monteren en een keukenkraan kan vervangen.

Spoelbak, kraan en strip vervangen in de keuken

Wij hebben in de keuken een kunststof aanrechtblad met daarin een enkele rvs spoelbak met een afzetplateau voor de vaat. De spoelbak is op het aanrecht geplaatst, de rand is er niet ingefreesd. Wij willen de spoelbak en de keukenkraan laten vervangen door materialen van een goede kwaliteit. We willen een Grohe keukenkraan. Verder hebben we een plastic afwerkstrip in de grijszwarte kleur van het kunststofblad, die lelijk is geworden. De strip zit tussen het blad en de keukenmuur. We willen daar een andere strip laten plaatsen. Het mag ook een rvs strip worden. We bespreken de situatie hier graag even ter plaatse. Het zou fijn zijn als de vakman ons dan ook een voorbeeld van de materialen kan laten zien. We ontvangen graag een vrijblijvende offerte.

Keuken volledig renoveren

Ik wil graag mijn keuken laten renoveren. Het gaat om 16 keukenfrontjes, 6 laden, aanrechtblad en keukenkraan. Het aanrechtblad en de keukenkraan wil ik graag vervangen. We hebben nu MDF, we willen graag hout (steviger).

Partners

Partners van Casius