Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenkraan vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenkraan vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenkraan vervangen

Waterschade aan een keukenkastje herstellen

Na lekkage keukenkraan is er waterschade aan het keukenkastje. De achterkant (rand van hardboard alleen), onderkant en zijkant van de kast zijn beschadigd. Delen of de hele vervangen? Graag uw advies en offerte. De keuken zat er al in dat we het huis kochten en we weten niet welk merk het is. Hij zal circa 14 jaar oud zijn. De schade moet aangemeld worden bij de verzekeraar.

Keukenkraan en spoelbak vervangen

Ik wil mijn keukenkraan en spoelbak gaan vervangen. Ik zal zelf de nieuwe materialen aanschaffen. Ik zoek een vakman die de vervanging uitvoert. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Keukenkraan vervangen

De mengkraan moet vervangen worden in onze keuken. Alle leidingen et cetera zijn aanwezig en op de juiste plek. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Installatiewerk in de keuken

Ik moet in mijn keuken een aantal zaken repareren danwel vervangen: de keukenkraan, 4 spots boven het keukenblad en de afzuigkap. Ik heb de materialen nog niet gekocht.

Keukenkraan vervangen en eventueel keukenreparatie

In mijn keuken dient de keukenkraan te worden vervangen, omdat in de loop der jaren hij los is komen te zitten. Waardoor er nu water doorsijpelt naar het keukenkastje. Het aanrechtblad is van geperst hout. Mijn wens is om alleen de keukenkraan te vervangen, omdat de keuken verder in een prima staat is. Maar als dat niet mogelijk is dan een betaalbare oplossing voor mijn keuken. Ik ben voor een afspraak slecht per telefoon te bereiken, dus ik zie graag een reactie per e-mail tegemoet.

Afzuigkap ophangen koelkast plaatsen en deur frezen

In verband met het opknappen van onze keuken zoeken wij iemand die de afzuigkap kan vervangen, de inbouwkoelkast op de deur kan monteren en een keukenkraan kan vervangen.

Spoelbak, kraan en strip vervangen in de keuken

Wij hebben in de keuken een kunststof aanrechtblad met daarin een enkele rvs spoelbak met een afzetplateau voor de vaat. De spoelbak is op het aanrecht geplaatst, de rand is er niet ingefreesd. Wij willen de spoelbak en de keukenkraan laten vervangen door materialen van een goede kwaliteit. We willen een Grohe keukenkraan. Verder hebben we een plastic afwerkstrip in de grijszwarte kleur van het kunststofblad, die lelijk is geworden. De strip zit tussen het blad en de keukenmuur. We willen daar een andere strip laten plaatsen. Het mag ook een rvs strip worden. We bespreken de situatie hier graag even ter plaatse. Het zou fijn zijn als de vakman ons dan ook een voorbeeld van de materialen kan laten zien. We ontvangen graag een vrijblijvende offerte.

Keuken volledig renoveren

Ik wil graag mijn keuken laten renoveren. Het gaat om 16 keukenfrontjes, 6 laden, aanrechtblad en keukenkraan. Het aanrechtblad en de keukenkraan wil ik graag vervangen. We hebben nu MDF, we willen graag hout (steviger).

Bestaande Siematic keuken repareren

Door een kapotte waterleiding hebben wij waterschade gekregen aan een gedeelte van onze Siematic keuken uit 2007. De extra pech is dat de keuken vorig jaar november helemaal opnieuw is gespoten in wit hoogglans, keuken was bruin, en dus dient de keuken ook weer in deze kleur hoogglans te worden hersteld. Graag zou ik van u een prijsopgave ontvangen voor het herstellen van mijn Siematic keuken obv de volgende gegevens. Demontage: Demontage werkblad, graniet, inclusief demontage afvoer en kraanaansluiting Demontage 3 kasten inclusief het afvoeren hiervan Demontage dubbelstopcontact ivm brandschade door sluiting Demontage handgrepen deurpaneeltjes De volgende kasten dienen te worden vervangen Kasten 1x gootsteenkast inclusief deurpanelen afmeting Bxhxd 90 cm x 68 cm x 58 cm 1x onderkast incl. Deurtpaneel 60 cm x 68 cm x 58 cm Dit kastje dient te worden aangepast met een afschuining om zo te passen in de erker. 1x ladekast inclusief laden en ladenpanelen 80 cm x 68 cm x 58 cm Belangrijk! Het is een Siematic keuken en wil dan ook graag Siematic kasten en panelen aangeboden krijgen. Dus met het Siematic plankensysteem en de rubber dempingsstrippen aan de voorkant van de kasten. De deurpanelen dienen te worden gespoten in dezelfde kleurstelling en kwaliteit als de rest van de keuken. Dit kan evt. in overleg met de spuiter die het eerder heeft gedaan en anders een aanbieding via jullie verfspecialist? - Plaatsen en stellen van de gevraagde kasten waarbij de 60 cm kast dient te worden pas gemaakt in de beschikbare ruimte. - Montage van de liggers en lades - Monteren en afstellen van de deurpanelen - Montage van de handgrepen - Terugplaatsen van het aanrechtblad - Opnieuw kitten van het aanrechtblad - Aansluiten van keukenkraan en gootsteenafvoer - Vervangen dubbelstopkontakt De offerte zal ingediend worden bij de verzekeringsmaatschappij. Er zijn foto's beschikbaar.

Keuken renoveren

Ik ga volgende week de koopakte van de door mij gekochte woning ondertekenen. Naar verwachting is de overdracht half april. De keuken in die woning zou ik eventueel op een aantal punten willen aanpakken. Ik wil de keramische kookplaat laten vervangen door een gaskookplaat. De keukenkraan moet vervangen worden. Er moet een close-in boiler of cooker worden geplaatst. Er moet nieuwe afzuiging worden geïnstalleerd. Er is nu een composiet aanrechtblad. Ik wil een prijsopgave ontvangen voor vervanging door natuursteen. De kastdeuren en lades moeten opnieuw worden afgesteld. We kunnen een afspraak maken voor inventarisatie van de klus op locatie.

Partners

Partners van Casius