Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenkraan en spoelbak vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenkraan en spoelbak vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenkraan en spoelbak vervangen

Keukenkraan en spoelbak vervangen

Ik wil graag een keukenkraan en spoelbak laten vervangen. Beide zijn reeds aangeschaft.

Keukenblad plaatsen

Wij willen graag een keukenblad met spoelbak laten plaatsen van composiet, inclusief het aansluiten van de gaskookplaat en keukenkraan die we allemaal bij Gamma kopen. Graag wil ik dat iemand langskomt om het op te meten en dan advies kan geven betreft keukenblad en vervolgens ook komt plaatsen. Geen voorwerk.

Schade lekkage keuken opnemen

Wij hebben 1 maart een woning gekocht na de verkoop van de woning zijn wij er achter komen dat de keukenkraan al enige tijd lekte en aangezien de spoelbak niet verzonken was in het aanrecht of afgekit was en afgebroken beugels had is het water het aanrecht blad in gelopen. Wij willen dat op de inboelverzekering van de verkopende partij verhalen en hebben hiervoor een goede offerte nodig zodat wij het kunnen laten maken door aannemer.

Keukenblad en keukenkraan plaatsen

Ik wil een nieuw keukeblad plaatsen en een keukenkraan. Het huidige blad moet er af (afmeting is 2.40 meter x 0.90 meter breed). Het nieuwe blad (hout met fineer laag) moet worden voorzien van gaten voor de spoelbak en het fornuis. Het blad en de kraan schaf ik zelf aan, maar aanschaf van montage materialen zou ik graag via de vakman willen laten verlopen.

Keukenkraan en spoelbak vervangen

Ik wil mijn keukenkraan en spoelbak gaan vervangen. Ik zal zelf de nieuwe materialen aanschaffen. Ik zoek een vakman die de vervanging uitvoert. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Dubbele spoelbak in de keuken inbouwen

Graag zou ik een nieuwe spoelbak plus keukenkraan laten inbouwen

Spoelbak, kraan en strip vervangen in de keuken

Wij hebben in de keuken een kunststof aanrechtblad met daarin een enkele rvs spoelbak met een afzetplateau voor de vaat. De spoelbak is op het aanrecht geplaatst, de rand is er niet ingefreesd. Wij willen de spoelbak en de keukenkraan laten vervangen door materialen van een goede kwaliteit. We willen een Grohe keukenkraan. Verder hebben we een plastic afwerkstrip in de grijszwarte kleur van het kunststofblad, die lelijk is geworden. De strip zit tussen het blad en de keukenmuur. We willen daar een andere strip laten plaatsen. Het mag ook een rvs strip worden. We bespreken de situatie hier graag even ter plaatse. Het zou fijn zijn als de vakman ons dan ook een voorbeeld van de materialen kan laten zien. We ontvangen graag een vrijblijvende offerte.

Aanrechtblad met spoelbak en kraan vervangen

Ik wil het houten aanrechtblad met de spoelbak en kraan in mijn keuken laten vervangen. Ik heb nu een beuken blad en wil graag een kunststof blad in een houtkleur die bij mijn keuken past. Verder moet er een ronde RVS spoelbak en een nieuwe keukenkraan worden gemonteerd. Ik laat het blad hier graag inmeten en bespreek dan ook de materiaalkeuze en mogelijkheden. Ik wil vooraf een offerte ontvangen voor de totale kosten.

Keukenkraan en spoelbak vernieuwen

De keukenkraan zit in kraangat in graniet. Het is een één hendel mengkraan. Deze is lek want er komt water onder de bevestiging met het aanrecht en de kraan uit. Ook loop het water in het gootsteenkastje, onder de verzonken rvs spoelbak. Het zwarte rubber/kit? onder de spoelbak zit zo te zien los? Alles is 18 jaar oud. Ik wil de kraan en spoelbak laten vervangen. Graag een complete hiervoor.

Keukenkraan vernieuwen

Oude keukenkraan vervangen. Hij lekt dus er is haast bij. Simpele kraan die gebruikt kan worden boven een dubbele spoelbak. We hebben nog een kraan liggen maar we weten niet of die past. Kunt u komen kijken en zo nodig de kraan leveren?