Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenkastjes repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenkastjes repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenkastjes repareren

Keukenkastjes repareren

Fineerlaag laat los op een aantal deurtjes.

Folie op keukenkastjes repareren

Van vier kastjes is de folie erg slecht. Van één deurtje bladert hij er af en van de overige drie deurtjes zitten er haarscheurtjes in.

Keukenkasten repareren en folie herstellen

Op een aantal deuren laat de folie los. De koelkastdeur is de meest zichtbare, maar ook op een aantal keukenkastjes zie je al barsten. Foto's voeg ik hieronder toe. Voorkeur voor (de)montage door de bedrijf. Ik ben aan het nagaan of het opnieuw plakken goedkoper is dan overspuiten. Hoogglans wit.

Scharnieren van kastjes repareren of vervangen

Ik wil de scharnieren van mijn keuken en badkamerkastjes laten vervangen. 5 keukenkastjes en 3 badkamerkastjes.

Repareren of vervangen van keukenkastjes scharnieren

Wij hebben een Hacker keuken met twee bovenkasten. De glazen deuren die daarvoor zitten, blijven niet openstaan als je ze omhoog doet. Er moeten een viertal nieuwe scharnieren in of indien mogelijk repareren.

Folie op keukenkastjes herstellen

Door de warmte van de oven is de folie van de vaatwasser gekrompen. Willen het graag laten repareren, daar de kleur(vanille) niet meer te krijgen is.

Bestaande Siematic keukenkastjes repareren

Wij hebben een Siematic keuken met twee bovenkasten. De glazen deuren die daarvoor zitten, blijven niet openstaan als je ze omhoog doet. Enige jaren geleden was dat ook het geval. Toen zijn er nieuwe onderdelen ingekomen. Ik heb nu het idee, dat die opnieuw moeten worden gesteld, maar zeker weet ik het niet. Het bedrijf wat dit voorheen deed, heeft nu een andere tak van sport gekozen. Siematic zegt dat dit niet perse door hen opgepakt dient te worden.

Keukenkastje repareren en folie herstellen

Het fineer van een van de keukenkastjes laat los en is gescheurd. Het betreft het paneel van de afwasmachine. Dit zou ik graag laten repareren als het mogelijk is. Hiervoor ontvang ik graag een offerte. Het betreft een Tulp keuken van ongeveer 15 jaar oud.

Fineer op keukenkastje repareren of vervangen

Het fineer van een van de keukenkastjes laat los. Dit zou ik graag laten repareren als het mogelijk is. Hiervoor ontvang ik graag een offerte.

Keukenkastjes repareren

Ik heb 2 bovenkasten die in het midden scharnieren en dan moeten blijven staan. Maar met alle 2 de kastjes gaat dat niet meer. Keuken is 8 jaar oud.

Partners

Partners van Casius