Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenkastjes na een lekkage laten repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenkastjes na een lekkage laten repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenkastjes na een lekkage laten repareren

Keukenkastjes na een lekkage laten repareren

Door middel van een lekkage van de ingebouwde boiler is mijn hoek keukenkast gaan opzetten en gaan barsten. De bodem moet vervangen worden zoal als de zijkanten. Beide opgezet en gebroken. Deurtje mankeert niks. Moet dus overgezet worden. Betreft een Miele witte keuken hoekkast van 1200 breed, 840 hoog en 580 diep. Hier zit een deur aan en een tussenschot. Bodem en zijpanelen stuk, waarschijnlijk hele kast vervangen. 2 plinten stuk door waterschade van 4 meter totaal. Kraan en boiler is al recent vervangen om de lekkage tegen te gaan. Hardsteen blad gemonteerd.

Schade aan keukenkastjes herstellen

Ik zou graag mijn keukenkastjes willen laten vervangen doordat er sprake is geweest van een lekkage. Door de lekkage is er vocht in de muren/het huis gekomen. Hierdoor laat de lijmlaag van de lamineerlaag volledig los. Graag zou ik hier een prijsindicatie van willen en de evt. Opties/modellen die beschikbaar zijn.

Schade aan keukenkastjes herstellen

Ik heb lekkage gekregen door een lekkende kraan en lekkende afvoer aan mijn keukenblok onderaan het wastafel. Hierdoor zijn de vier keukenkasten door waterlekkage beschadigd. Er moeten waarschijnlijk deels of geheel nieuwe kasten geplaatst worden. Bijgesloten doe ik u toekomen de foto's ervan. Wat gaat het me kosten om het te herstellen of te vervangen? De verzekering wil eerst de offerte zien.

Keuken met waterschade repareren

Door lekkage vanuit de vaatwasser is de keuken wat ontzet en moeten enkele kastjes worden hersteld. Het gaat om 5 onderkastjes en de koelkast. Graag laat ik de vakman de keukenkastjes beoordelen en repareren.

Beschadigde keuken door lekkage repareren

Wij hebben een lekkage gehad in de keukenafvoer, hierdoor is het houtwerk beschadigd. Er zijn twee kasten/ kastdeuren beschadigd welke gerepareerd of vervangen moeten worden. Daarnaast is de gehele plint welke onder de keukenkastjes doorloopt van ongeveer 4,5 meter lang ook beschadigd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten om dit te repareren.

Schade keuken herstellen

Ik heb in de keuken lekkage gehad. Er is schade ontstaan aan de keukenkastjes onder het aanrecht en het laminaat. Deze schade wil ik graag laten herstellen. Betreffend de keukenkastjes zijn de deuren bol gaan staan en het zelfde geldt voor het laminaat, deze wil ik laten vervangen. Het gaat om een keukenvloer van 12 m2. Graag ontvang ik offerte met de exacte kosten.

Keukenreparatie na lekkage

Door het lekken van onze vaatwasser is er schade ontstaan in onze keuken, de planken eiken vloer is door de vocht omhoog gekomen, keukenvloer is 2,5 meter X 3. 5 meter. Verder zijn de onderkastjes van de keuken door water aangetast en dienen zijwandjes, bodem en achterwand van twee onderkastjes te worden vervangen. Daarnaast zal de plint onder de keukenkastjes geheel vervangen te worden, lengte totaal 5. 5 meter en 20 centimeter hoog.

Keukenkastjes repareren

Als gevolg van een lekkage is een 3-tal onderkastjes nat geworden en beschadigd. Deze dienen gerepareerd te worden. Voor de schade zie de foto's. De kastjes zijn van Profitech, ongeveer een jaar of 20 oud. Verzekeringskwestie.

Reparaties aan keukenkastjes

Ik heb schade door lekkage aan mijn onderste keukenkasten. Ik wil graag een offerte om deze te vervangen. Het gaat om een gootsteenkastje (B: 50 cm / H: 68 cm) en tweemaal een drie ladenkast (B:60 cm / H: 68 cm).

Waterschade aan keuken herstellen

Door lekkage dient er een aantal keukenkastjes vervangen te worden. Deze offerte zal eerst naar de verzekering gaan en daarna worden uitgevoerd door de vakman