Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenkastje repareren en folie herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenkastje repareren en folie herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenkastje repareren en folie herstellen

Folie op deur keukenkastje repareren

In het folie op een keukendeur kastje zit een scheur van 30-40 cm. Het oude folie moet verwijderd worden en vervangen worden door nieuwe. Het gaat om een onderkastje.

Keukenkastje repareren en folie herstellen

In onze keuken is onlangs een nieuwe gaskookplaat en afzuigkap geïnstalleerd. Doordat die afzuigkap niet goed functioneerde, is er door de hitte tijdens het koken schroeischade ontstaan aan de folie op 3 kastdeurtjes. Ik zoek een vakman die voor mij een offerte kan maken voor mijn verzekeringsclaim. De folie op de kastjes moet worden vervangen.

Hoekcarrousel repareren

Wij hebben twee hoekcarrousels die kapot zijn en deze draaien niet meer, deze willen we graag laten repareren. Daarnaast hebben we ook een keukenkastje waarvan de voorkant eraf is, deze willen we ook graag laten repareren.

Beschadigd keukenkastje repareren of vervangen

Wegens waterschade is mijn kastje onder de 2 spoelbakken beschadigd dat houd in dat de bodemplaat en de staander tussen de deurtjes dik en zwart zijn geworden. Heb ook een draaikastje in de hoek wat het niet meer lekker doet. Boven op de keuken heb ik een soort luifel met verlichting er in wat van elkaar is gaan wijken. Boven mijn kookeiland hangt een afzuiger merk Homeijer waarvan de verlichting het niet meer doet. Wil ook graag nieuwe verlichting in de luifel.

Keukenkastje repareren na lekkage

Door een lekkage onder mijn gootsteen zijn de bodem en zijkant van de onderkast door vocht aangetast. Ik wil deze graag laten vervangen en ontvang daarvoor graag vooraf uw offerte. Ik heb de offerte mogelijk ook nodig voor mijn verzekering, maar dat hangt af van de kosten. Ik heb een eigen risico.

Keuken repareren na vlam in de pan

Ik heb pasgeleden vlam in de pan gehad, nou is een keukenkastje helemaal zwart geblakerd en de afzuigkap zwart

Hoekcarrousel repareren

Mijn hoekcarrousel is kapot waardoor de deuren van het keukenkastje scheef komen te staan. Ik wil de carrousel graag laten repareren. Ik heb deze in 2008 aangeschaft.

Mechanisme van de carrouselkast repareren of vervangen

Het mechanisme van de carrouselkast repareren of vervangen. Het betreft een keukenkastje.

Keukenkastje repareren en folie herstellen

Het fineer van een van de keukenkastjes laat los en is gescheurd. Het betreft het paneel van de afwasmachine. Dit zou ik graag laten repareren als het mogelijk is. Hiervoor ontvang ik graag een offerte. Het betreft een Tulp keuken van ongeveer 15 jaar oud.

Keukenkastje met loslatend folie repareren

Van één keuken kastje bolt de folie in één hoek iets op: lijm losgelaten. Folie is niet gescheurd.

Partners

Partners van Casius