Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenkasten afstellen en carrouselkast repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenkasten afstellen en carrouselkast repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenkasten afstellen en carrouselkast repareren

Keukenkasten afstellen en carrouselkast repareren

Het deurtje van het draaicarrousel kastje (keuken) ligt eruit en moet weer bevestigt worden. Daarnaast moeten de deurtjes afgesteld worden.

Keukenkasten afstellen en carrouselkast repareren

Wij hebben een Bruynzeel keuken van 13 jaar oud waarvan de kastdeurtjes allemaal wat scheef gezakt zijn en een scharnier van de carousselkast is gebroken. Graag zou ik de carrouselkast laten repareren en alle kastdeurtjes weer goed laten afstellen.

Hoge keukenkasten monteren

Betreft het monteren van 2 hoogstaande keukenkasten, in een van deze kasten moet een inbouwkoelkast geplaatst worden en de andere is een voorraadkast (2,30m hoog). Tevens afstellen van de deurtjes die beetje scheef hangen. De ombouwkast voor de koelkast bestaat uit sleepdeur, wandbevestiging, steun poten et cetera. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Gaggenau keukenkasten afstellen

Van onze Gaggenau keukenkasten is een hoge voorraadkast (204 x 60) ontwricht en weggezakt. Deur gaat alleen dicht als je deze iets optilt. Het openen gaat nog redelijk. Vijf frontkasten (96 x 60) van het Gaggenau kookeiland moeten heel licht worden bijgesteld.

Keukenkasten en -laden afstellen

Graag een prijs of uurtarief voor het afstellen van de keukenkasten en laden. Alles hang wat schots en scheef. Moet even goed bijgesteld worden. Foto's bijgevoegd.