Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenkastdeurtjes opnieuw bekleden? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenkastdeurtjes opnieuw bekleden. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenkastdeurtjes opnieuw bekleden

Keukenkastdeurtjes opnieuw bekleden

Kast deurtjes opnieuw bekleden (Wrappen) 14 delen van verschillende groottes.

Keukenkastdeurtjes opnieuw bekleden

Onze keuken is 13 jaar oud. De huidige keukenkast deurtjes laten los en willen wij graag vervangen hebben. Daarbij is de kleur niet meer van deze tijd. Het gaat om 4 kastdeurtjes, een ijskastdeur, 1 vaatwasserdeur en 4 losse paneeltjes, 5 lades en 5 losse paneeltjes. Ik weet nog niet wat voor materiaal en kleur ik op de nieuwe panelen wil, dit graag in overleg met de vakman. Fotomateriaal van de huidige keuken is beschikbaar.