Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenkast met apparatuur plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenkast met apparatuur plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenkast met apparatuur plaatsen

Volledige keuken verbouwen

In welke stijl heb je interesse? Modern. Wat moet er gebeuren? Keukenblad vervangen, nieuwe keukenkast deuren plaatsen, apparatuur vervangen (kookplaat, oven, koelkast, diepvries, kortom een volledige verbouwing). Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Wij hebben een U-vormige keuken landelijk klassiek. Willen graag naar moderner wit.

Keukenkast met apparatuur plaatsen

Ik krijg op 13 november de sleutel van mijn nieuwe huis en wil op 11 december gaan verhuizen. Ik wil in de tussentijd graag een keukenkastje laten plaatsen met daarin een oven en kookplaat. Ik zal zelf alle materialen inkopen. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage.

Keuken gedeeltelijk vervangen

De keuken moet voor een deel vervangen worden: paneel blad en apparatuur (kookplaat/oven) moet geplaatst worden en een keukenkast, een afzuigkast en een afzuigkap moeten aangepast worden. Dit is in verband met brandschade.

Inbouwapparatuur en keukendeurtjes stellen

Graag een indicatie voor het stellen van inbouwapparatuur en keukendeurtjes. Een keukenkast (180 centimeter x 220 centimeter) waarin onder andere apparatuur aanwezig is, afstellen en een koelkastdeur eventueel van nieuwe veren voorzien en overige deurtjes afstellen.

Keuken plaatsen

In week 4 of 5 week moet er een Hoekkeuken geplaatst worden 212 bij 419 cm met inbouwapparatuur: vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, oven, magnetron en koelkast. Verder heeft deze keuken 2 bovenkasten en 2 hoge kasten (waar de apparatuur in zit). De keukenkast worden kant en klaar afgeleverd. Het blad is van natuursteen. Er moet in de muur een gat geboord worden voor de afzuigkap, zeer waarschijnlijk een gasleiding maken (koken nu elektrisch) en een waterleiding aanmaken voor de buitenkraan en vaatwasser. Ook moeten hierna de muren gestuct worden.