Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukendeurtjes inmeten en monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukendeurtjes inmeten en monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukendeurtjes inmeten en monteren

Keukendeurtjes inmeten en monteren

Er moeten 3 keukendeurtjes worden vervangen. Betreft het inmeten zodat er nieuwe kunnen worden besteld en vervolgens deze monteren. Graag ontvang ik een offerte.

Keukenrenovatie

Het vervangen van 27 keukendeurtjes o.a. lades, groot en klein voor nieuwe. Kleur en materiaal zijn al uitgezocht en besteld bij de Bouwhof in Zoetermeer . Het werk omvat het inmeten van de deurpanelen en daarna deze maten doorgeven aan de Bouwhof. Bij de nieuwe panelen de gaten aanbrengen voor de scharnieren en de handvaten en de panelen monteren.