Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukendeurtjes laten beplakken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukendeurtjes laten beplakken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukendeurtjes laten beplakken

Keukendeurtjes laten beplakken

De bestaande deurtjes en laatjes zijn iets beschadigd van mijn keuken. Ze zijn zwart hoogglans. De rest van de keuken is Magnolia wit hoogglans. De bedoeling is om de 2 deurtjes + de deurtjes van de carrousel, de 3 laatjes, passtukje onder kookplaat en de zijkant van folie te voorzien in een andere kleur. Kleuren in wit magnolia of in grijze kleuren. Zie ook de foto.

Keukendeurtjes opnieuw met folie beplakken

Wij hebben sinds kort een nieuwe keuken laten plaatsen. Helaas is de kleur niet helemaal wat wij er van verwacht hadden (creme wit ipv spierwit). Vervangen van alle delen is een kostbare aangelegenheid, dus zijn wij op zoek naar een alternatief die er toch mooi uitziet. Hopelijk kunnen jullie ons hierbij helpen. Het gaat om een rechte keuken met een apart spoeleiland. De keuken is dus een maandje oud en heeft een hoogglans afwerking. Wij willen de keuken in een spierwitte kleur, hoogglans. Graag ook van hoogwaardig materiaal. Globale maten: Spoeleiland: L=185cm D=100cm H=95cm Rechte deel: L=330cm D=61cm H=95cm )2 brede kasten/ 238cm (onder en bovenkasten)

Folie op keukendeurtjes renoveren

Beplakken van keukenfrontjes/deurtjes in een n.t.b. kleur, afmeting en aantallen volgens bijlage.

Keukendeurtjes opnieuw beplakken

Ik heb een grote keuken waarvan ik alle kastjes opnieuw wil laten beplakken. Het zijn 4 deurpanelen van grote hangende kastjes, dan ongeveer 14 lades, beneden heb ik 8 kastjes. Daarnaast staat een apothekerskast, een koelkast met ombouw en een oven. Graag langskomen om te kijken wat er precies moet gebeuren, ik zou graag met u overleggen.

Keukendeurtjes opnieuw beplakken

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het opnieuw beplakken met folie van 4 keukendeurtjes en het stellen van een lade en een deurtje.

Keukendeurtjes opnieuw beplakken

Onze keuken moet voorzien worden van nieuwe folie. Wij ontvangen graag een indicatie. Ik voeg een foto van de keuken bij.

Keukendeurtjes opnieuw folie plakken

Ik wil mijn keukendeurtjes opnieuw laten beplakken. Het folie laat los.

Keukenfrontjes opnieuw beplakken of spuiten

Wij hebben een keuken van ongeveer 14 jaar oud. Het merk weet ik niet. Op dit moment laat de folie op de frontjes los. Graag zou ik een offerte ontvangen om onze keukendeurtjes opnieuw te laten beplakken of spuiten in wit of licht crème. Het betreft de volgende panelen: 2 x 90 x 50 cm 1 x 90 x 40 cm 1 x 58 x 60 cm 1 x 7 x 60 cm 1 x 67 x 30 cm 2 x 90 x 30 cm 1 x 112 x 60 cm 1 x 67 x 50 cm 1 x 67 x 44 cm 2 x 67 x 60 cm 1 x 67 x 33 cm 1 x 67 x 32 cm 1 x 13 x 50 cm 1 x 13 x 44 cm 2 x 13 x 60 cm 1 x 13 x 33 cm 1 x 13 x 32 cm 3 x 90 x 27 cm

Keukendeurtjes opnieuw beplakken

Ik wil graag in een bestaande keuken, van 4 jaar oud, de deurtjes laten beplakken. 18 stuks.

Beplakken van keukendeurtjes met folie

8 deurtjes, 1 koelkastdeur, 1 front van de vaatwasser, 1 lade, 1 ladefrontje.