Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenblok verlagen en gasfornuis opnieuw aansluiten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenblok verlagen en gasfornuis opnieuw aansluiten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenblok verlagen en gasfornuis opnieuw aansluiten

Keukenblok verlagen en gasfornuis opnieuw aansluiten

Ik ben op zoek naar keukenspecialist die mijn keukenblok met circa 10-15 cm kan verlagen. Achterwand bestaat uit tegelwerk, deze indien mogelijk laten zitten. Vervolgens zou ik mijn gasfornuis opnieuw aangesloten willen hebben.

Bestaande keuken verlagen

Ik heb een bestaand keukenblok in de woning die ik gekocht heb en die wil ik graag verlaagd hebben. De keuken is 3 meter bij 1,5 meter. De keuken staat op poten, dus deze kunnen er eventueel af. Mijn vrouw en ik zijn nogal klein, vandaar.

Inbouwen keuken

Twee meter keukenblok en bovenhangende kastjes verwijderen. Andere complete keuken inbouwen incl. doorlopend aanrechtblad aan de zijde van de wateraansluiting, daar waar nu het kleine keukenblok staat. Aan en afvoer vaatwasmachine verlagen. Aan de andere zijde een kort aanrechtblad monteren, met links en rechts daarvan kasten, die deel zijn van de complete keuken. Watertoevoer kraan hoeft niet veranderd te worden. Eventueel gastoevoer 15 cm verlagen. Plattegrond kan ik opsturen, tekening na inbouw eventueel ook. Keukenruimte is 5 x 3,5 m.