Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenblok repareren na waterschade en Kickspace vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenblok repareren na waterschade en Kickspace vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenblok repareren na waterschade en Kickspace vervangen

Keukenblok repareren na waterschade en Kickspace vervangen

Door een gesprongen soepele aansluitslang is mijn keukenkastje aan de onderkant zwaar beschadigd. De middenstijl moet worden vervangen. Ook de plinten moeten worden vervangen zo ook de achterplaat. De plinten zijn ongeveer 15 cm x 10 meter lang. Het gaat om een U-vormige keuken. Ook de kickspace is kapot, deze zou vervangen moeten worden. Afvoeren doen we zelf. Graag ontvangen we zo spoedig mogelijk een offerte.

Lade van keukenblok repareren

Een lade in mijn keuken is uit z'n rails gelopen en ik wil dit weer gerepareerd hebben. Een kant van de rails zit aan de kast van en de andere kant aan de lade. Ik weet zelf niet hoe ik dit kan repareren.

Waterschade in een keukenblok repareren

Herstel van 4 keukenkasten, deze staan bol door waterschade. Tevens wil ik graag de plint vervangen en het laminaat. De ruimte is 6 m².

Keuken fineren of repareren

Wij hebben een nieuw huis gekocht en willen graag onze keukenblok opnieuw fineren of repareren. Het gaat om ongeveer 16 deurtjes. Wat gaat dit ongeveer kosten?

Barst in de glasplaat van het keukenblok repareren

In een van de glasplaten (dienen als aanrechtblad) in het keukenblok van ons kantoor is een barst gekomen die snel gerepareerd moet worden. Het betreft een plaat van 120 bij 120 cm. De onderkant is glad en de bovenkant is matter met een licht profiel en is een beetje grijzig/blauwig. In de bijlage vinden jullie een foto. Ik ben benieuwd hoeveel het kost om het te laten reparen en binnen welk tijdsbestek dit uitgevoerd kan worden.

Beschadigde keuken laten repareren

De keuken is beschadigd. Er moet een plaatje of zoiets op om de beschadiging af te dekken. Aan de zijkant van de keuken is er een deel kapot. Het gaat om een beschadigd keukenblok wat gerepareerd moet worden.

Keukenblok bedrijfskantine laten repareren

Ons keukenblok op de tweede etage van ons kantoor moet gerepareerd worden. De scharnieren van de deuren van kastjes zijn kapot en er mist een plint. De scharnieren repareren of vervangen en een plint aanbrengen. Ook de vaatwasser werkt niet meer, trouwens ook niet in de keuken op de eerste etage, dus hier maar ook naar gekeken worden. En in de keuken op de tweede etage lekt de kraan, aan de onderzijde, in het kastje. De keuken is er nooit goed ingezet.

Carousselkast repareren in keuken

Hoekcaroussel in keukenblok draait niet meer. Van kunststof blokje in onderste mechanisme zijn stukjes afgebroken zodat een metalen stelplaat er uit glijdt zodra wordt geprobeerd om caroussel te draaien. Dit moet worden gerepareerd of vervangen en daarna geheel worden afgesteld.

Keukenkastjes repareren

Door lekkage van de (niet goed aangesploten) vaatwasser moeten 3 onderkasjes van het keukenblok worden vervangen. Tevens de vaatwasser goed installeren en aansluiten wat betekent dat het aanrechtblad moeten worden losgemaakt en enkele kastjes milimeters moeten worden opgeschoven. Hiervoor zal ook het parket wat moeten worden verschoven/tijdelijk verwijderen. De verzekering vraagt om een offerte, alvorens de klus te laten starten. Dus offerte en daarna uitvoering.