Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenblok opnieuw monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenblok opnieuw monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenblok opnieuw monteren

Keukens verplaatsen

Het gaat om 1 keuken met inbouwapparatuur waarvan de gehele onderkant met afwasmachine, kookplaat en afzuigkap verplaatst moet worden naar een ander adres. En 1 eenvoudig keukenblok met 2 bovenkasten die ook naar een ander adres verplaatst moet worden. In beide gevallen demonteren en monteren. Beide woningen zijn redelijk goed te bereiken. Er moet ook nog even onderling naar de maten et cetera gekeken worden.

Keukenblok opnieuw monteren

Mijn kleine keukeneilandje is in elkaar gezet, maar ik ben niet tevreden over het resultaat. Ik wil graag deze correct geïnstalleerd hebben. De onderdelen van de Praxis keuken zijn in etappes binnen gekomen en in etappes in elkaar gezet. De koelkast staat niet goed waterpas, waardoor de deur te hard dicht slaat. De lijst aan de onderkant van de keukenkastjes sluit niet mooi aan. Het gaat om enkel 3 kastjes, met een stenen spoelbak er op, maar ik zou graag willen dat alles even uit elkaar gehaald wordt en daarna weer netjes in elkaar gezet.

Keuken monteren

Ik wil graag offertes ontvangen voor de klus: installeren van keukenblok en ophangen van 2 kasten. Het aanrechtblad wil ik ook laten afkitten. Het keukenblok zijn 3 onderkasten van 50 cm breed met een aanrechtblad. De spoelbak wordt verzonken en de ruimte hiervoor moet netjes uitgezaagd worden in het aanrechtblad. De randen van het aanrechtblad met de muur wil ik laten afkitten. Het materiaal voor de klus koop in bij de Gamma.

Demonteren en monteren keukenblok

Graag wil ik een huidig keukenblok (3 kastjes plus inbouwoven) laten demonteren en later opnieuw monteren (inclusief oven/gas/elektriciteit en kraan met afvoer). Er komt een nieuwe vloer in daarom moet de keuken er tijdelijk uit. Er zit ongeveer 2 weken tussen demontage en montage.

Keukenblok in bergruimte plaatsen

Ik wil graag een keukenblok plaatsen in mijn bergruimte. Daarvoor heb ik nodig uit het Praxis assortiment: - klassik50 wit hoge voorraadkast. - klassik50 wit spoelonderkast. - klassik50 wit onderkast 60 centimeter. Deze wil ik laten monteren. Daarnaast wil ik vanuit de aangrenzende keuken een waterleiding doortrekken. De spoelkast moet op deze waterleiding worden aangesloten, evenals een wasmachine. Tevens moet de afvoer voor de wasmachine worden aangesloten en of doorgetrokken. Daarnaast moet elektra worden omgeleid, zodat ik wasmachine en droger kan aansluiten. Daarvoor moet een geaard stopcontact komen plus eventueel een extra groep in de meterkast. Tenslotte wil ik graag de muren van de berging witten (berging is 2.60 meter hoog, 2.30 meter breed en 2.80 lang). Graag hoor ik wat u voor mij kunt betekenen. Bij voorbaat dank!

Houten aanrechtblad vervangen

Wij hebben een houten keukenblok van Riviera Maison met een houten aanrechtblad van 210 x 68 cm. Het houten blad willen we laten vervangen, omdat er houtrot is en de kraan lekt. We willen een nieuw blad laten plaatsen en daarin onze dubbele wasbak laten monteren. Ook moet er een nieuwe kraan op geplaatst worden. Omdat we hier vermoedelijk niet zo heel lang meer zullen wonen, willen we een budgetvriendelijke aanbieding.

IKEA keukenblok laten monteren

In elkaar zetten van IKEA keukenblok met 3 kasten (2 laden en 1 met planken) en bovenblad. Alle onderdelen hebben we in huis. Hebben daar zelf geen tijd voor. Plaatsing liefst zsm in verband met dringende noodzaak over opbergruimte te beschikken. Geen apparatuur, vlakke onder- en achtergrond.

Keukenlades laten maken en monteren

Het maken / bestellen en monteren van keukenlades voor onder de keukenblok. 7 plintlades voor keuken in totaal 4 meter breed. Een bestaande oude keukenblok. Er zijn geen water of elektra leidingen er onder. Op korte termijn, binnen een paar dagen.

Werkbladen in keuken vervangen/plaatsen

Betreft het vervangen van het huidige keukenblad en het plaatsen van een nieuwe. Op bijgaande foto ziet u mijn huidige keuken, lengte werkblad is circa 2. 76 meter. Tegenover mijn keuken (onder het raam) ga ik 2,20 meter aan keukenkastjes van ikea plaatsen met daarop een werkblad van de Gamma (nog niet uitgezocht). Omdat deze nieuwe kastjes maar 37 cm diep zijn wil ik het werkblad met wat overstek, bijvoorbeeld 45cm (exacte diepte nog te bepalen). Ik wil aan allebei de kanten eenzelfde werkblad (antracietkleurig). Graag wil ik weten wat het kost om mijn huidige werkblad in te meten, zodat later in het nieuwe werkblad op de juiste plek de huidige spoelbak/kraan en fornuis komen (medio september verwijderen huidige werkblad). De plaatsing van het nieuwe werkblad in huidige keuken en het monteren van de spoelbak en het fornuis. Plus het in de lengte zagen en monteren van het nieuwe werkblad voor het nieuwe keukenblok. De standaardbreedte is 60 cm en ik heb maar een diepte van circa 45 cm nodig. Ik hoop dat u op basis van het bovenstaande een offerte kunt maken.

Keukenblad plaatsen met kraan en gootsteen

Keukenblad monteren op keukenblok met gootsteen en kraan. Van muur tot muur. Standaard huur woning. (Ongeveer 3 meter)

Partners

Partners van Casius