Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenblok aanpassen om vaatwasser in te bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenblok aanpassen om vaatwasser in te bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenblok aanpassen om vaatwasser in te bouwen

Keukenblok aanpassen om vaatwasser in te bouwen

Ik wil in een bestaande keuken een vaatwasser installeren. Om de vaatwasser te kunnen installeren moet in het keukenblok een tweede stopcontact worden geïnstalleerd en de watervoorziening/ afvoer worden aangepast.

Keukenblok uitbreiden

Graag zou ik in het nieuwe jaar mijn keuken willen aanpassen. Zo wil ik het keukenblok iets verplaatst hebben, circa 1.5 meter, om zo het stenen aanrechtblad te verlengen. Kastjes erbij plaatsen en een langer aanrechtblad erop plaatsen. Zie foto voor meer duidelijkheid. Kun je mij helpen? Ik hoor graag van je.

Keukenblok aanpassen om vaatwasser in te bouwen

Keukenkastje is geen standaard maat, dus keukenblok aanpassen naar vaatwasser maat. - Gat maken tussen de kastjes voor wateraan/afvoer; - Splitter op de waterleiding voor de kraan aansluiten; - Vaatwasser op afvoer kraan aansluiten; - Netjes afwerken. (mogelijk ook een stopcontact verplaatsen/aanleggen, de groep is geschikt voor vaatwassers).

Bestaande keuken aanpassen

Mijn huidige keukenblok is vrij simpel van opzet, ik wil deze uitbreiden met extra kasten en apparatuur, de eindsituatie moet als volgt zijn, combi-magnetron, vaatwasser, afzuigkap, koel-vries (reeds in bezit) gas-kookplaat, gootsteen met kraan (hergebruik) en keukenblad. Dit alles dient een budget-oplossing te zijn omdat het een huurwoning betreft. Een deel van het leidingwerk is reeds aanwezig de rest dient aangelegd te worden.

Leidingwerk aanpassen voor het nieuwe keukenblok

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht. Voor het plaatsen moeten er een aantal zaken worden verplaatst zoals waterafvoer, gasleiding, aparte groep aanleggen voor de elektrische oven, plaatsen van extra contactpunten. Wij zouden het fijn vinden als de leidingen kunnen worden weggewerkt. Hiervoor is een technische tekening aanwezig.

Keukenkastje aanpassen of verplaatsen

Er is 2 maanden geleden een nieuw keukenblok geplaatst in mijn keuken, een standaardblok, nu is het laatste kastje aan de rechterkant 2 cm te breed. De kast is 60 cm en wil ik deze graag in laten korten naar 58 cm i.v.m. een gasfornuis, zou dit kunnen zonder dat t zichtbaar is.

Aanpassingen in de keuken

Een vaatwasser in een keukenblok inbouwen en een kastje aanpassen: 1) Het inbouwen van een vaatwasser in een keukenblok. Hiervoor is het nodig om een leiding voor de water aan- en afvoer door te trekken (+/- 1,5 meter). 2) Daarnaast zal waarschijnlijk een nieuwe elektriciteitsgroep aangemaakt moeten worden want de keuken heeft op dit moment 1 groep. De oven, magnetron en koel/vriescombinatie zitten nu al op die ene groep. 3) In een kastje wil ik graag twee schuiflades laten maken

Keukenblokje plaatsen en werkblad aanpassen

Ik zoek op korte termijn een ervaren klusser die een relatief simpel keukenblok zonder apparatuur voor mij kan plaatsen. En die in het huidige werkblad van graniet de uitsparing van de kookplaat kan vergroten van 4 naar 5 pits.

Keukenplint aanpassen en plaatsen

Een keukenplint van circa 4 meter iets smaller zagen, de hoogte is niet meer goed. De klemmen daarna er terug opzetten. En 4 keukenplintjes van circa 1 meter plaatsen en zijwand van keukenblok plaatsen, die is op de juiste hoogte.

Keukenblok vervangen

Het oude keukenblok moet uit mijn keuken gehaald worden. Ik wil dit vervangen door een nieuw of goed 2de hands keukeblok. Eventueel betegelen van muren en vloer. Elektriciteit ook graag aanpassen, gas en water indien nodig.