Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenblad met spoelbakken vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenblad met spoelbakken vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenblad met spoelbakken vervangen

Keukenblad met spoelbakken vervangen

Ik wil me oriëntatie wat de kosten zullen zijn bij het vervangen van mijn bestaande aanrechtblad en spoelbakken. Ze zijn al 30 jaar oud en ik wil wat anders. Het is een hoekopstelling van 210 x 285 cm inclusief kookplaat en dubbele wasbak. Zie bijlage. Ik begrijp dat de kosten afhankelijk zijn van de te gebruiken materialen. Wellicht kunt u wat keuzes toevoegen voor een modaal budget. Ik wil mijn kookplaat en oven zelf laten vervangen maar is dat wijs om dat ervóór of erna te doen? Eventueel het stenen wandje opnieuw afwerken. Maar dat is van tweede belang.

Keukenblad vervangen

Ik wil mijn L-vormige keukenblad laten vervangen. De afmetingen zijn: 2.97 meter de lange zijde, 1.80 meter de korte zijde, 60 cm diepte en een hoogte van 3.2 cm. Er moeten 2 spoelbakken en 1 kraan geplaatst worden.

Keukenblad met brandschade vervangen

Kunststof keukenblad onherstelbaar beschadigd door brand. Het moet vervangen worden (kunststof). Graag een prijsofferte voor het afbreken van het keukenblad en het plaatsen van een nieuw keukenblad (valt te bespreken met de vakman zelf). Afmetingen: 2 meter 80 op 59 cm. 2 spoelbakken liggen erop. En omlijnd een gasfornuis, er moet wat gezaagd worden. Graag ter plaatse komen kijken om er zicht op te krijgen.

Kunststof keukenblad monteren

Ik wil het kunststof aanrechtblad met twee spoelbakken (we hebben geen afwasmachine) vervangen. Er zijn wat brandvlekjes ontstaan. De afmeting is: 1.72 meter x 0.60 meter. Het gaat om een recht gedeelte.

RVS keukenblad aanbrengen

Nu hebben wij een Cortenstaal keukenblad, afm. 3600 x 600 mm, met twee spoelbakken. Dit moet een RVS blad worden met één spoelbak. Oude blad heeft opstaande hoek die weg geslepen / gezaagd moet worden. Nieuw blad kan op het oude blad aangebracht worden. Extra: gat mengkraan en sparing voor RVS bakplateau. Graag een ZZP'er die er handigheid in heeft met Cortenstaal te werken.

Keukenblad plaatsen

Vanwege waterschade wil ik een nieuw keukenblad laten plaatsen, inclusief het monteren van twee spoelbakken en een mengkraan. Graag een goede oplossing qua materiaal. De afmeting van het blad is 61 centimeter x 230 centimeter, nu 4.5 centimeter dik. De spoelbakken zijn rond met een diameter van 40 centimeter.

Vernieuwen van het keukenblad

Ik wil graag mijn keukenblad vernieuwen, de afmeting is ongeveer 3 x 1 meter. De spoelbakken zijn al aanwezig en het betreft het aluminium gedeelte. Het nieuwe keukenblad dient door de vakman geleverd en gemonteerd te worden. Mijn voorkeur gaat uit naar een blad van niet te duur materiaal.

Keuken in verenigingsgebouw verplaatsen

Het betreft het verplaatsen van een keuken in een scoutinggebouw. De leidingen dienen te worden aangepast en de keukenkastjes, spoelbak en keukenblad dienen te worden vervangen. Ook zal er een nieuwe boiler van 30 liter geplaatst moeten worden. In de natte ruimte dienen er 4 spoelbakken met een wastafel blad geplaatst te worden.

U-keuken installeren

Showroommodel Miele L 16 gelakt front, binnenzijde front kunststof alle kasten reeds inelkaar gezet. 3,50 x 3,33x 3,50 greeploos/ greeplijsten plinthoogte 16 cm/ rvs 4 kranen monteren Apparaten: - 2 ovens Kueperbusch - vaatwasmachine Miele - gasfornuis Kueperbusch 5 pits 4 spoelbakken reeds in keukenblad gezet Hulp voor hand- en spandiensten aanwezig. Alle gas, water en electrische aansluitingen reeds aanwezig op gewenste hoogte/ diepte/diameter ect. van failliet montagebedrijf. hi macs keukenblad wordt gelijmd door gecertificeerd hi-macs bedrijf, dit hoeft dus niet te worden gedaan.