Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keukenblad renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende keukenspecialisten uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één keukenspecialist of meerdere keukenspecialisten bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke keukenspecialist een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keukenblad renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze keukenspecialisten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw keukenspecialist!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende keukenspecialisten in uw regio.

Voor een keukenspecialist, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keukenblad renoveren

renoveren keuken, diverse werkzaamheden

- 5 keukendeuren voorzien van folie/andere frontjes. dacht aan kleur groen, liefst mat. rest is glans creme. (koelkast 121*59.5, lade 28.5*59.5, vaatwasser (met ladefront) 71.8*59.5, gootsteen (zonder lade) 57.5*59.5, besteklade 14*89.5) - andere/nieuwe kraan monteren, beschadiging(etjes) keukenblad opvullen - andere/nieuwe, bredere (60>90) kookplaat instaleren/aanpassen keukenblad. - misschien andere afzuigkap, maar niet perse nodig (is reeds 90cm) misschien laten spuiten. Kraan en kookplaat nog niet aangekocht.

Keukenblad renoveren

Ik heb een keukenblad nog in gezonde staat maar ben er op uitgekeken,is er een andere toplaag op te maken??en wat zijn ongeveer de kosten,het blad is 2,80 mtr lang en 60 cm breed.

Siematic keuken renoveren

Ik ben op zoek naar iemand voor een renovatie in mijn Siematic keuken. Ik wil het huidige keukenblad vervangen en moderniseren, een nieuwe spoelbak en een nieuwe kookplaat. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

Keukenblad en inbouwapparatuur plaatsen

Wij willen graag de keuken renoveren door een nieuw op maat gemaakte werkblad (gelamineerd) te laten plaatsen, inclusief spoelbak en kraan. Hierbij dient ook nieuwe inbouwapparatuur geplaatst te worden. De vorm van de huidige keuken blijft, hierdoor hoeft er verder niks te worden verplaatst of verlegd. De afmeting betreft een L. vorm van 60 cm x 1.80 cm lang en 60 x 2.15 lang.

Aanrechtblad renoveren met betonciré

Wij willen graag het oude keukenblad laten verwijderen en een betonciré blad ervoor in de plaats. Het werkblad bevat een spoelbak en een kookplaat. De spoelbak is mogelijk aan vervanging toe. We willen graag een complete offerte wat het kost om het aanrechtblad te laten vervangen.

Renoveren van de keuken

Hoekopstelling: fronten + zichtwerk kastjes: koelkastdeur - front afwasmachine - open deel met midden plank - bovenlijst - dek plank onder de kastjes onder. Onderkastjes: 3: 1x 40 - 1x 60 - 1x hoekkast met draaiplateau en deur in 2 delen laden 6: breedte 3x 90 en 3x 60 bovenkastjes: 2 x 40 keukenblad met uitsparing voor gasfornuis en spoelbak: 2. 00 x 2.60 blad en afzuigkap vervangen

Keuken renoveren en opknappen

In verband met het te koop gaan zetten van mijn woning wil ik de keuken low budget laten opknappen. Ik wil het MDF keukenblad laten vervangen. De keukenkastjes laten verven (de folie is al verwijderd) en een nieuw kraan en spoelbak laten plaatsen.

Keukenblad vernieuwen en drempel renoveren

In de woning van mijn moeder wil ik graag enkele onderhoudsklussen laten verzorgen. Het aanrechtblad wil ik laten vervangen en de drempel van de keuken moet worden opgeknapt of vervangen. Ik maak graag een afspraak om het werk even op te meten en ontvang daarna graag uw offerte.

Keuken aanpassen en renoveren

Ik zou graag een kleine keukenrenovatie willen laten uitvoeren. Elektrische aanpassing hoeven niet gedaan te worden. Ik wil graag mijn keukenblad laten vervangen voor een houten blad. Het zal gaan om een recht blad waar een spoelbak in geplaatst dient te worden. Ook zou ik graag wat mogelijkheden willen bespreken voor het inbouwen van een vaatwasser en een koelkast. Ik ben Engels sprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Keuken renoveren

I would like to know if you could help us out by installing an inbouw fridge in our existing kitchen. We need a man who can cut the worktop (wood with steel) and place some furniture there. I would also like to install a sink in the bathroom. Also we would like ventilation in the bathroomdoor. If this is possible I would like to know how much would it be for that? And, when can you come by to do so? Thank you! We hebben nu een mini koelkast en willen graag een grote koelkast. We hebben alle materialen, maar willen de nieuwe koelkast graag laten inbouwen in de keuken. Hiervoor zal het keukenblad van hout met een stalen rand een stuk ingekort moeten worden. Ook willen we graag wat werkzaamheden in de badkamer willen laten doen. Er zal een wasbak geplaatst moeten worden en we willen graag een ventilatierooster in de deur. Ik ben Engelssprekend.